LECTURA TESI DOCTORAL Defensa de Tesi Doctoral de Lucía Villamañán de Santiago
Difusió de les dades de la lectura de la Tesi Doctoral: Unraveling CK2 inhibition and temozolomide contribution to therapy response in preclinical GL261 glioblastoma: immune system implications and magnetic resonance based nosological imaging
[+]
NOTICIA Workshop Cardiometabolisme Workshop: Avenços en Cardiometabolisme
L'acte tindrà lloc el 25 de gener al Recinte Modernista de Sant Pau, Aula Francesc Cambó (entrada pel C/ Antoni M Claret 167).
 
[+]
NOTICIA 50è Aniversari Servei de Bioquímica Clínica Sant Pau 50è Aniversari del Servei de Bioquímica Clínica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
L'acte tindrà lloc el 24 de gener a la Sala d'actes. Bloc A, segona planta. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
[+]
NOTICIA CROMOSOMES Confirmen que els cromosomes estan formats per làmines apilades
Un nou estudi basat en tècniques de microscòpia electrònica a molt baixa temperatura ha demostrat que, durant la mitosi, el DNA dels cromosomes està empaquetat formant làmines apilades de cromatina. La recerca, publicada a EMBO Journal, confirma una sorprenent estructura proposada per investigadors de la UAB fa més de 10 anys.
[+]
NOVA WEB DEPARTAMENT El Departament de Bioquímica i Biologia Molecular estrena nova web

Hem creat una nova web renovada i adaptada al gestor de continguts de la UAB, per tal de facilitar la informació més actualitzada del nostre departament.

[+]
NOTICIA PREMIS EXTRAORDINARIS DOCTORAT Premis extraordinaris de doctorat

La UAB aplega un cop més les persones titulades recentment com a doctors en una cerimònia de lliurament de títols en què també seran atorgats els premis extraordinaris de doctorat. El padrí de la cerimònia serà Emili Elizalde, que parlarà sobre l'estudi de l'expansió de l'univers.

[+]
NOTICIA DAVID REVERTER Identifiquen un nou mecanisme de regulació de les proteïnes
Un estudi liderat per David Reverter, investigador de l’IBB i del Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular de la UAB, ha identificat un nou mecanisme de regulació d’un enzim que controla la vida mitjana de les proteïnes cel·lulars. L’estudi ha estat publicat a la prestigiosa revista Nature Communications.
[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Bioquímica i Biologia Molecular
Facultat de Medicina
Edifici M
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

+34 93 581 19 10
+34 93 581 25 77
  

d.bioquimicaarrobauab.cat

 

 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona