Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Leaders TalkX: ICT Applications Unlocking the Full Potential of Digital - Part I

08 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La professora Anna Matamala participarà en el "Leaders TalkX: ICT Applications Unlocking the Full Potential of Digital - Part I"

WSIS+20 FORUM

La professora Anna Matamala participarà el 28 de maig de 2024 en el "Leaders TalkX: ICT Applications Unlocking the Full Potential of Digital - Part I" i parlarà sobre l'accessibilitat a la informació i la comunicació com a element fonamental en les aplicacions TIC i del paper que pot tenir la universitat, tant pel que fa a docència i a la recerca com transferència, i de la importància del treball fet des de AccessCat i Transmèdia Catalonia.

Aquesta sessió explora la intersecció de la tecnologia i el progrés socioeconòmic. Els temes clau inclouen el foment de la inversió del sector privat, la millora dels sistemes sanitaris, l'ampliació de les oportunitats de teletreball i l'ús de les TIC per a la protecció del medi ambient i la gestió de desastres. El diàleg posa l'accent en la col·laboració entre les parts interessades per aprofitar les TIC per al creixement socioeconòmic inclusiu i el desenvolupament sostenible.

Més informació disponible relacionada amb la Línia d'Acció C7. Aplicacions TIC: beneficis en tots els aspectes de la vida - E-business, E-health, E-employment and E-environment in Geneva Declaration of Principles, WSIS 2003: WSIS.

 

Session 472

  • Dimarts, 28 de maig de 2024
  • 10:30–11:00 (UTC+02:00)
  • Participació física (presencial) i virtual (remote)
  • Escenari principal, Sala D, CICG, 1r Floor
  • Subtítols humans en temps real
  • Interpretació: EN/FR/AR/ZH/ES/RU
  • Líders TalkX

Més informació

 

Dins de