Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

TransMedia Catalonia participarà en l'acte final del Projecte MILE a Brussel·les

15 nov. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'acte final de MILE promet una barreja única de teatre, música i debats.

 

TransMedia Catalonia participarà en l'acte final del Projecte MILE a Brussel·les

TransMedia Catalonia  té el plaer d'anunciar la seva participació en l'acte final del projecte MILE (Migrant Integration through Locally designed Experiences), programat per als dies 23 i 24 de novembre de 2023 a Brussel·les. Aquest esdeveniment culmina un viatge de dos anys, i mostrarà bones estratègies per fomentar la participació i la inclusió en l'àmbit local.

L'acte final de MILE promet una barreja única de teatre, música i debats. Participants, ponents i artistes de diferents àmbits es reuniran per compartir experiències, lliçons apreses i històries d'inclusió. La nit del dijous 23 de novembre destaca amb una actuació provocadora “Forum Theatre” a càrrec de Les Polymorphistes i un concert en viu captivador de Makam Duo acompanyat de la percussionista convidada Hilde De Clercq.

Durant el matí del divendres 24 de novembre hi haurà un seguit de debats i testimonis interessants centrats en temes claus com ara:

  • Participació dels migrants a la pràctica: compartir experiències directes a un nivell local.
  • Creació d'ecosistemes locals de canvi, co-creació i inclusió de migrants.

Per a la inscripció i més informació sobre la ubicació de l'esdeveniment i l'agenda, aneu a la pàgina web: https://mile-project.eu/mile-final-event/

 

Dins de