Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Green Digital Accessibility (GDA) 

13 set. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La conferència Green Digital Accessibility (GDA) torna aquest any després d'una conferència inaugural reeixida el 2022. La data límit per fer la inscripció és el 31 d'octubre 2023.

Transmedia Catalonia

Transmedia Catalonia posa en marxa la segona edició de la conferència Green Digital Accessibility com a part del projecte GreenScent.

La conferència Green Digital Accessibility (GDA)  torna aquest any després d'una conferència inaugural reeixida el 2022.

Enguany la conferència durarà dos dies (30 de novembre i 1 de desembre) i se celebrarà tant presencialment a Barcelona com en línia. Se centrarà en el paper de l'accessibilitat en la transició verda i  inclourà tallers i xerrades amb l'objectiu d'analitzar la bretxa entre l’accessibilitat i la sostenibilitat.

La conferència vol reunir experts i parts interessades dels camps de la sostenibilitat, l'accessibilitat i els mitjans digitals per discutir les millors pràctiques i compartir idees sobre la importància de l'accessibilitat en la transició cap a un futur més verd. Els temes de la conferència inclouen enfocaments interseccionals en la sostenibilitat i la discapacitat, l'opinió de les persones amb discapacitat sobre el canvi climàtic i les millors pràctiques de disseny sostenible i accessible en els mitjans tradicionals i digitals.

La data límit per fer la inscripció és el 31 d'octubre 2023.

Per obtenir-ne més informació, visiteu la web: https://webs.uab.cat/gda/registration

 

 

Dins de