Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Skills for Clear Communication of Sustainability Webinar - 7th of June 2023 - 12.00 CEST

31 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Transmedia Catalonia té el plaer d'anunciar que ha estat seleccionada com a soci oficial de la Green Week per segon any consecutiu.

Skills for Clear Communication of Sustainability Webinar - 7th of June 2023 - 12.00 CEST

Transmedia Catalonia té el plaer d'anunciar que ha estat seleccionada com a soci oficial de la Green Week per segon any consecutiu. La Green Week és un esdeveniment anual important en el calendari de polítiques ambientals de la UE que reuneix responsables polítics, ecologistes, grups d'interès i altres parts interessades d'arreu d'Europa i del món per discutir sobre polítiques ambientals, educació i canvi social. La Green Week d'enguany, que tindrà lloc del 3 a l'11 de juny de 2023, se centrarà en el tema de les habilitats per a comunitats sostenibles, resilients i socialment justes.

Com a part de l'esdeveniment de la Green Week, Transmedia Catalonia organitzarà un webinar en línia el 7 de juny de 12.00 a 13.30 CEST. El webinar, titulat Skills for Clear Communication of Sustainability, comptarà amb representants de cinc projectes Horizon 2020, incloent-hi GreenSCENT, Rethink Action, Firelogue, Mediaverse, i I-CHANGE, que oferiran demostracions pràctiques sobre com la sostenibilitat es pot comunicar de manera efectiva a través de diferents mitjans, com ara vídeos, imatges, contingut escrit i altres formes de comunicació adaptades a diferents públics objectius.

Les idees que es recullin durant el webinar s'utilitzaran per crear un document senzill que podria servir com a conjunt de directrius per comunicar eficaçment la sostenibilitat.

Els interessats a assistir al webinar cal que es registrin. L'agenda està disponible per obtenir més informació sobre l'esdeveniment i els seus ponents: https://webs.uab.cat/transmedia/greenweek2023/

 

Dins de