Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

El XIII Simposi Internacional de Recerca Jove se celebrarà el 30 de juny

23 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Torna el Simposi Internacional de Recerca Jove en Traducció, Interpretació, Estudis Interculturals i Estudis de l’Àsia Oriental, que enguany se celebrarà el divendres 30 de juny de forma presencial a la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB. Les inscripcions estaran obertes fins el 17 de juny.

Simposi Internacional de Recerca Jove en Traducció, Interpretació, Estudis Interculturals i Estudis de l¿Àsia Oriental

La tretzena edició del Simposi Internacional de Recerca Jove se celebrarà el divendres 30 de juny presencialment a la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB. El Simposi s’adreça a estudiants de màster i de doctorat o persones que s’hagin iniciat en la recerca acadèmica recentment amb l’objectiu d’oferir-los un espai per presentar les seves investigacions i intercanviar idees.

Les ponències del Simposi comprenen temes molt diversos dels camps d’estudi de Traducció i Interpretació, així com dels Estudis en Àsia Oriental, i es faran en català, castellà i anglès. Fins el 17 de juny, les inscripcions per assistir-hi com a públic estaran obertes a través d’aquest formulari.

Enguany, la conferència plenària del Simposi en Recerca Jove correrà a càrrec del Dr. Claudio Fantinuoli, investigador i docent universitari, a més d’emprenedor en el camp de les tecnologies de reconeixement de veu. La sessió abordarà la irrupció de la intel·ligència artificial en els estudis de traducció i interpretació i els diversos escenaris que se’n deriven.

Les inscripcions per assistir al Simposi com a públic estaran obertes fins el 17 de juny i es poden fer a través d’aquest formulari.

 

Dins de