Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

TransMedia Catalonia at the Learning Planet Festival! 24th of January 2023 International Education Day

18 gen. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Transmedia Catalonia participarà en el Festival Learning Planet, organitzat per l'Institut Learning Planet en col·laboració amb l'UNESCO, per celebrar el Dia Internacional de l'Educació.

TransMedia Catalonia at the Learning Planet Festival! 24th of January 2023 International Education Day

El 24 de gener de 2023, Transmedia Catalonia participarà en el Festival Learning Planet, organitzat per l'Institut Learning Planet en col·laboració amb l'UNESCO, per celebrar el Dia Internacional de l'Educació. Com a part del projecte GreenSCENT, el grup de recerca oferirà una taula rodona sobre la importància de l'Educació Ambiental per a tothom, incloent-hi l'accessibilitat a l'educació ambiental.

En el webinari hi participaran diversos experts del camp de l'educació ambiental i s’aprofundirà en diferents temes innovadors relacionats amb el projecte GreenSCENT, com la comunicació eficaç de conceptes ambientals complexos per a nens, l'ús d'idees i perspectives innovadores dels joves sobre problemes ambientals, la millora de la comprensió i l'engagement amb problemes ambientals a través de l'ús de la realitat virtual i les eines digitals, així com el paper de la ciència ciutadana en la comprensió dels problemes ambientals i l'accessibilitat a l'educació ambiental.

El webinari tindrà lloc en línia el 24 de gener de 2023, de la 1 h a les 2.30 h i és obert a tothom

Feu clic a l’enllaç de sota per inscriure-us a el webinari:

https://festival.learning-planet.org/event/environmental-education-for-all-the-greenscent-project/

 

 

Dins de