Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei de Cultius Cel·lulars, Producció d'Anticossos i Citometria (SCAC)

Reserves d'equipament

Els usuaris que desitgin utilitzar qualsevol dels equips de l’SCAC (excepte el lector de plaques) han de reservar el seu ús a través de sistema de reserves PPMS.

Reserves lector de plaques 

Per poder realitzar la reserva del Victor3 heu de ser usuaris autoritzats. 

Per a fer mesures puntuals, no es necessari reservar l'aparell. Per cinètiques curtes podeu sol·licitar la reserva (de 9:00 del matí a 20:00 de la tarda per treballar en autoservei. Per cinètiques o reserves de més de dues hores de duració, la reserva hauria de ser a la tarda/vespre per evitar blocar l'equip al llarg del dia. 

Només s'admetran reserves fetes amb un mínim de dos dies hàbils d'antelació per tal de poder avisar a la resta d'usuaris de l'equip. Per a fer la reserva teniu dues opcions: 

  1. Enviar un correu a scac.usuaris@uab.cat, 
  2. Omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç

Si necessiteu suport tècnic, truqueu al 8986 o 8949 o envieu-nos un e-mail (scac.usuaris@uab.cat) perquè us puguem confirmar la disponibilitat del suport tècnic. 

Reserveu el temps que necessiteu, la reserva mínima és de 30 minuts i es facturaran les hores reservades, a part de les lectures realitzades. 

Les reserves s'han d'anul·lar com a mínim amb 24 hores d'antelació. En cas contrari, es facturarà el 50% de la reserva si s'avisa de l'anul·lació i el 100% si no s'avisa.