Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Matemàtiques

Tres graduades del Departament reben importants premis

18 març 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Les graduades Claudia Petel, Loredana Sandu i Carlota Loreto Castro Sánchez han estat reconegudes amb prestigiosos premis en el camp de les matemàtiques, les ciències i la tecnologia.

 

Premis ACIA

Claudia Platel, recentment graduada en el doble grau de Física i Matemàtiques, ha guanyat una de les cotitzades beques Wonnow de LaCaixa i Microsoft per a dones de carreres STEM. CaixaBank i Microsoft han reconegut la seva excel·lència i dedicació en aquest camp, destacant-la com una de les 16 millors estudiants de graus STEM a tot Espanya. Aquest premi no només reflecteix l'èxit individual de la Claudia sinó també l'excel·lència continuada dels estudiants d'aquest grau en la UAB, ja que és el tercer any consecutiu en què una estudiant d'aquest del doble grau de Física i Matemàtiques obté aquest premi.

 A més, l'Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial (ACIA) ha otorgat el Premi al millor projecte (Grau, Enginyeria, Màster), de la convocatòria 2023, a Loredana Sandu, graduada del Grau de Matemàtiques del curs 2022/23 i a Carlota Loreto Castro Sánchez, graduada del Grau de Matemàtica Computacional i Analítica de Dades del curs 2022/23, pels seus treballs de fi de grau:

Loredana Sandu
BSc Title: Fuzzy Logic in Artificial Intelligence: a study of fuzzy set theory and its applications to Explainable AI

Director: Dr. Pilar Dellunde, Dr. Wolfgang Pitsch
       
Carlota Loreto Castro Sánchez (Application)
BSc Title: Modelització de dades temporals sobre el comportament humà: impacte de variables exògenes en la predicció d’agressions sexuals
Director: Jordi González Sabaté, Marc Borras Camarasa

Més informació:

https://www.acia.cat/ca/prize-to-the-best-bsc-or-msc-thesis/

Dins de