Vés al contingut principal

Sessió inaugural de la 17a edició del Màster en Estudis Territorials i Planejament (METiP)

27 set. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

 El 27 de setembre de 2022 tindrà lloc la Sessió inaugural del Màster a les 16:00h a la Sala d’Actes de la Facultat de filosofia i Lletres de la UAB.

Inauguració 17 Metip

Programa de la Sessió Inaugural.

16:00h Presentació del projecte de treball troncal per part d'Anna Badia, directora del Departament de Geografia, i Jordi Nadal, coordinador del Màster.

16:20h Conferència inaugural “Les polítiques de mobilitat a la ciutat de Barcelona” a càrrec de Silvia Casorrán (adjunta a la gerència de l'arquitecte en cap de l'Ajuntament de Barcelona).

18h Presentació i explicació del projecte i la seva àrea d’estudi, a càrrec del professor Àngel Cebollada

Des del curs passat, el màster es focalitza en activitats aplicades en la mobilitat quotidiana en un entorn metropolità. El curs passat, amb el títol «El Campus de la UAB i el seu encaix territorial», ubicat en l’anàlisi al Campus de la UAB. Enguany el títol és «Mobilitat activa en entorns metropolitans. Anàlisi i planejament per a la política integral de la bicicleta» i l'àmbit d'estudi se centrarà en una ròtula metropolitana. Els municipis que la integren són Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Badia del Vallès i Barberà del Vallès, tots ells dins de la primera corona metropolitana de Barcelona.

Des del Departament de Geografia volem donar la benvinguda al professorat i estudiants que participen en aquesta 17a edició del METiP i desitjar-los molt bon curs.

Dins de