Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Geografia

Docència

La Universitat Autònoma de Barcelona és una universitat capdavantera que imparteix una docència de qualitat i excel·lència, diversificada, multidisciplinària i flexible, ajustada a les necessitats de la societat i adaptada als nous models de l'Europa del coneixement. La UAB és reconeguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca.

En aquest context, el Departament de Geografia és responsable del  Grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial

Imatge ortofotomapa i aula informàtica

A més a mes Departament impulsa els programes de Doctorat de Geografia i de Demografia, en el que hi ha inscrits estudiants d’arreu del món. Igualment promou els estudis de Màster i de Grau vinculats a la Geografia en diverses Facultats de la UAB, combinant nivell teòric i caràcter experimental, i amb una clara voluntat professionalitzadora. 

El Campus de la UAB ofereix un entorn excel•lent i interdisciplinar per a la realització d’aquests estudis, amb un ampli servei de biblioteques, idiomes, residència, esports, etc.

Informació complementària