Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Geografia

Sessió inaugural de la 18a edició del Màster en Estudis Territorials i Planejament (METiP)

20 set. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El 26 de setembre de 2023 tindrà lloc la Sessió inaugural del Màster a les 16:00h a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.

18 Metip

Programa de la Sessió Inaugural:

16:00h Presentació del projecte de treball troncal per part de Jordi Nadal, coordinador del Màster.

16:20h Conferència inaugural “La mobilitat a l'àrea de València: problemàtica i realitzacions a escala urbana, metropolitana i regional.” a càrrec de Josep Vicent Boira, (professor de la Universitat de València i Comissionat del Corredor mediterrani).

18h Presentació i explicació del projecte i la seva àrea d’estudi, a càrrec del professor Àngel Cebollada, coordinador del treball Troncal.

Des del curs 2021-2022, el màster es focalitza en activitats més aplicades en la mobilitat quotidiana en un entorn metropolità. Aquesta serà la tercera edició dins del cicle de Mobilitat en l’entorn metropolità». La primera edició del cicle va tenir com a objecte la «Mobilitat a la UAB i el seu encaix metropolità». El curs passat amb el títol «Mobilitat activa en entorns metropolitans. Anàlisi i planejament per a la política integral de la bicicleta» l’àmbit d’estudi es va centrar en una ròtula metropolitana integrada pels municipis de: Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Badia del Vallès i Barberà del Vallès, tots ells dins de la primera corona metropolitana de Barcelona. Aquesta tercera edició i última del cicle, porta el títol  «Bases per al planejament i la gestió de la mobilitat activa a la Ribera Baixa». Aquest territori és la porta sud de l’Àrea Metropolitana de València i el punt de contacte amb l’àmbit litoral – turístic valència i amb espais de gran interès natural (parc natural de l’Albufera).

Des del Departament de Geografia volem donar la benvinguda al professorat i estudiantat que participa en aquesta 18a edició del METiP i desitjar-los molt bon curs.

Dins de