Ens deixa el professor de Publicitat Mario Herreros
MarioHerreros 22.02.2013 Formació  -  El que fou professor de l'assignatura de Publicitat a la Universitat Autònoma de Barcelona durant 30 anys, Mario Herreros Arconada, ens ha deixat. L'enterrament serà el dissabte dia 23 de febrer al Tanatori de les Corts.

Mario Herreros Arconada inicià la seva tasca de docent a la UAB l'any 1971, donant classes de l'assignatura de Publicitat. Des d'aquell any i fins al 2001 va estar transmetent la passió i els seus amplis coneixements del món publicitari als milers d'estudiants que han passat per les seves aules, a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Molts dels professionals de la publicitat que treballen avui en aquest sector han pogut gaudir de les seves lliçons a l'aula.

Catedràtic emèrit de la UAB, Mario Herreros va pertànyer a l'antic Departament de Comunicació Àudiovisual i Publicitat. El professor va escriure també durant aquest temps diferents llibres sobre la publicitat alhora que també va impartir classes en diferents màsters i cursos especialitzats. 

L'enterrament serà el dissabte dia 23 a les 9:45 al Tanatori de les Corts.

L'any 2002 els seus alumnes de la UAB li van retre un emotiu homenatge en motiu del seu comiat com a docent a la Universitat. Podeu veure el fragment final de l'acte en aquest vídeo.
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
12/11/13 Formació -  Jornada sobre el Doctorat Internacional a la UAB [+]
18/09/13 Estudiar -  La Generalitat valida estudis de la UAB [+]
21/10/11 Mobilitat -  Spanish Language Campus is a great way to learn the language and discover Barcelona [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona