<img src="/Xcelerate/graphics/novaUAB/interior/bgTorresAdnInterior.jpg" alt="Un cielo claro mirado desde las torres de la UAB"/>
La UAB acull les proves de selectivitat de setembre
La nova selectivitat 03.09.2012 Estudiar  -  Entre el 4 i el 6 de setembre, la UAB acollirà la convocatòria extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) de 1.092 estudiants. La majoria d'alumnes provindran de centres educatius del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, tot i que també n'hi haurà de Barcelona. A Catalunya, es presentaran a les PAU de setembre un total de 5.745 estudiants.

La UAB disposarà de cinc tribunals distribuïts pel campus de Bellaterra: un a la Facultat de Ciències de la Comunicació, dos a l'aulari central i dos a la Facultat de Dret. Del total d'estudiants inscrits, 892 provindran de batxillerat, 89 de cicles formatius de grau superior i 111 de la modalitat lliure. 
 
El dia 4, els alumnes hauran d'acudir a les 8,30 h als diferents tribunals per dur a terme la comprovació de dades. Com a la convocatòria de juny, les proves començaran a les 9 h amb l'examen de llengua castellana i literatura i s'estendran fins a les 17 h, quan finalitzaran les proves de literatura catalana i dibuix tècnic. Els dies 5 i 6, l'horari dels exàmens serà entre les 8,30 i les 16,30 h. 
 
Des de l'any 2010, les PAU estan dividides en dues grans àrees. Hi ha una fase general obligatòria per a tots els estudiants que inclou llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llengua estrangera, història o història de la filosofia i una matèria de modalitat triada per l'alumne. I hi ha una fase específica, optativa, en la qual els alumnes han d'escollir tres matèries de modalitat, diferents de l'escollida per a la fase general, que els permetrà obtenir la nota d'admissió per a les titulacions on hi ha més demanda que oferta. La nota de la fase específica es suma a la nota obtinguda a la fase general i la puntuació és sobre 14 punts.
 
Al juny, la UAB va acollir la convocatòria ordinària de les PAU, en la qual van participar-hi 6.154 estudiants.  
 
A la pàgina web de la Generalitat es pot trobar tota la informació relacionada amb les PAU: horaris, exemples d'exàmens, el dia que es publicaran les notes, etc.
Més informació
Com arribar-hi
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
27/03/14 Centres docents -  Augmenta el nivell d'anglès dels estudiants que ingressen a la UAB [+]
04/03/14 Estudiar -  La UAB oferirà cinc dobles graus nous i Economia en anglès [+]
19/02/14 Formació -  Ferran Adrià clausura el Workshop Feeding Creativity del Màster Oficial de Recerca en Art i Disseny [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona