U A B
La UAB a Barcelona

Accessibilitat auditiva

Equipament

Casa Convalescència UAB incorpora a les seves instal·lacions nous sistemes de bucle d’inducció magnètica. Es tracta d’un servei d’accessibilitat auditiva per persones sordes usuàries de pròtesis auditives, audiòfons o implants coclears. Aquest equipament es pot trobar a diferents llocs:

1. Punt d’informació i atenció als usuaris
Compta amb un sistema portàtil ubicat al taulell d’informació que facilita l’accessibilitat i la comunicació personalitzada. Pot funcionar connectat a la xarxa elèctrica de manera constant o com a equip portàtil amb autonomia de 8 hores. És un equip versàtil que permet utilitzar-lo tant al punt d’atenció als usuaris com a les reunions de treball de petit format.

Característiques tècniques:

  • Àrea de cobertura: 1 x 1 m aprox.
  • Instal·lació: connexió d’alimentació al corrent elèctric.
  • Autonomia de les bateries: 8 hores.
  • Portabilitat: sí
  • Connexió d’àudio: micròfon incorporat.

2. Espais de reunió, sales de conferències i aules

S’ofereix l’ús d’equips RF amb bucle d’inducció magnètic individual i auriculars monoaurals estàndard. Aquests sistemes polivalents poden donar cobertura a qualsevol espai de reunió de Casa Convalescència.

Els equips es poden utilitzar en un espai o en dos espais de reunió diferents de forma simultània i oferir aquest servei a cinc usuaris a cada sala (10 persones en total). Per treballar en més d’un espai. s’han de seleccionar diferents canals de recepció a cadascuna de les sales.

Es disposa també d’auriculars destinats a persones amb dificultats d’audició que no utilitzin pròtesi auditiva.

Tots aquests serveis es podran utilitzar prèvia sol·licitud a l'organització de cadascuna de les activitats.