Vés al contingut principal

Patrizia Ziveri participà a la Ocean Acidification Conference

10 maig 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La oceanògrafa de l'ICTA-UAB Patrizia Ziveri va participar en la "Conferència sobre l'acidificació dels oceans - Interfícies entre societat civil, ciència i política", que va tenir lloc ddel 5 al 6 de maig.

Patrizia Ziveri ICTA-UAB

Patrizia Ziveri va realitzar una presentació on va abordar l' "Estat del coneixement de l'acidificació de la mar Mediterrània i lliçons apreses del projecte europeu MedSeA".

La Conferència es va organitzar en el marc de la Setmana d'Acció sobre la Acidificació dels Oceans, que va tenir com a objectiu ressaltar l'amenaça de l'acidificació dels oceans durant la primera setmana de maig, a través de l'organització de nombroses activitats educatives i públiques.

En la conferència, alguns dels principals investigadors mundials en acidificació oceànica van donar a conèixer les seves troballes, i el moviment ambiental presentar articles de divulgació científica per a difondre la consciència sobre els resultats de la investigació i la necessitat d'acció entre els diferents grups de interès. Va ser organitzat per AirClim i Núvia UAS com a part de el projecte BALSAM (Baltic Sea Acidification Mitigation; finançat per l'Institut Suec) en col·laboració amb Ecoaction (Ucraïna), Friends of the Baltic (Rússia) i el Polish Ecological Club Pomeranian Branch (Polònia).


Troba el programa complet aquí: 
https://airclim.org/ocean-acidification-conference-%E2%80%93-interfaces-between-civil-society-science-and-policy-may-5-%E2%80%93-6-2021

 

 

 

 

Dins de