Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB)

Laura Talens participa al repte «Smart education for innovative teaching»

26 gen. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Del 31 de gener al 2 de febrer, la Universitat d’Stavanger (Finlàndia) ofereix el repte presencial «Smart education for innovative teaching», adreçat a professorat que fa servir la metodologia basada en reptes. La investigadora Laura Talens de l'ICTA-UAB i la professora Begonya Saez del Departament de Filosofia de la UAB hi participaran.

Laura Talens ICTA-UAB

El repte «Smart education for innovative teaching» té per objectiu aprofundir en l'aprenentatge basat en reptes mitjançant la pràctica, donar al professorat participant noves habilitats i metodologies docents innovadores, explorar pedagogies i eines d’avantguarda, donar bases per dissenyar micromòduls i fomentar la cooperació i el sentit de comunitat entre el personal acadèmic de l'ECIU University.

Durant 3 dies, les persones participants assistiran a sessions que inclouran una introducció al repte, una activitat per trencar el gel, formació d'equips amb 5-6 persones, activitats de pluja d'idees guiades i debat, presentació dels resultats i un resum per concloure el taller.

El repte serà impartit per formadors de la Universitat d’Stavanger, la Universitat Tecnològica de Kaunas i la Universitat Tecnològica de Lódz.

Més informació: Smart education for innovative teaching

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de