Vés al contingut principal

La UAB Barcelona Summer School obre la seva inscripció

19 abr. 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB Barcelona Summer School manté obert des del 15 de març el període d’inscripció per a estudiants internacionals i no UAB. Enguany es realitzarà tant de manera online com presencial depenent de cadascun dels cursos. Els investigadors de l’ICTA-UAB Graham Mortyn i Claudio Cattaneo imparteixen les classes d’alguns dels cursos.

UAB Barcelona Summer School ICTA-UAB

La UAB Barcelona Summer School organitza la seva sisena edició amb un increment de la seva oferta formativa, que s'amplia a 28 assignatures de tots els àmbits acadèmics (ciències, biociències, ciències de la salut, arts i humanitats, ciències socials i jurídiques i enginyeria).

L’investigador de l’ICTA-UAB Graham Mortyn impartirá el curs Geography of Global Change, mentre que Claudio Cattaneo és el responsable del curs Ecological Economics and Degrowth Principles.

La llengua de docència és l'anglès, tot i que hi ha alguns cursos que s'imparteixen en castellà. La UAB Barcelona Summer School es desenvolupa en dos períodes de tres setmanes, del 21 de juny al 9 de juliol y del 12 al 30 de juliol, amb un horari de 9h a 12:30 h. A més, la participació als cursos es pot convalidar per sis crèdits i fins a dotze crèdits ECTS.

A causa de la COVID-19 i els continus canvis en les mesures de contingència del virus, la nostra Escola d'Estiu es realitzarà tant de manera online com presencial depenent de cadascun dels cursos. Amb aquesta modalitat dual, la universitat garanteix el compliment de les mesures sanitàries i el desenvolupament dels cursos en un ambient segur. Podeu consultar les especificitats de cada curs a la pàgina web

El preu dels cursos és de 850 euros per a estudiants estrangers i no UAB, tot i que aquells que s'inscriguin abans del 30 d'abril gaudiran d'un 20% de descompte a la matrícula. Per a estudiants UAB i Alumni, el preu és de 200 euros i podran matricular-se a partir del 14 de maig.

La matrícula està oberta a través del web de la UAB Barcelona Summer School.

Més informació: UAB Barcelona Summer School

Dins de