Vés al contingut principal

L'ICTA-UAB aconsegueix dos projectes MSCA-Postdoctoral Fellowships

17 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'ICTA-UAB ha rebut dos dels set projectes MSCA-Postdoctoral Fellowships (PF) concedits a la UAB, a la convocatòria MSCA-PF-2022 del programa Horizon Europe de la Comunitat Europea.

Marie Curie ICTA-UAB

Els projectes de la UAB rebran finançament com a MSCA-Postdoctoral Fellowships (PF) a la convocatòria MSCA-PF-2022 del programa Horizon Europe de la Comunitat Europea. Els projectes tenen una durada de dos a tres anys i es concedeixen a investigadors experimentats per tal que puguin desenvolupar el seu projecte de recerca i millorar la seva formació.

Els projectes concedits a l'ICTA-UAB són:

  • PostReNex: Tackling the paradox of growth and sustainability - A SDG indicator framework for water, energy, land, and materials based on postgrowth and resource nexus thinking. L’investigador principal del projecte és Giorgos Kallis, de l’ICTA-UAB, i el beneficiari n’és Theodoros Semertzidis. El projecte es desenvoluparà a l’ICTA-UAB i té una durada de dos anys.
     
  • REFUTURE: The most important think tank you’ve never heard of: Resources for the Future and the history of economic thought in environmental practice. L’investigador principal del projecte és Giorgos Kallis, de l’ICTA-UAB, i el beneficiari n’és Richard Lane. El projecte es desenvoluparà a l’ICTA-UAB, al llarg d’un any, i al Center for the History of Political Economy de la Duke University (Estats Units), al llarg de 18 mesos.

 

Dins de