Vés al contingut principal

Investigadors ICTA-UAB reben el Premi Extraordinari de Doctorat 

06 maig 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Tretze investigadors del programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Ambiental coordinat per l'ICTA-UAB rebran el proper dia 3 de juny, a les 18 hores, el Premi Extraordinari de Doctorat per la seva tesi presentada durant el període 2016-2018. 

Imatge Edifici ICTA

Els estudiants que rebran el guardó són els investigadors de l’ICTA-UAB Amaia Albizua; Diego Andreucci; Francesc Baró, Maxi Castrillejos, Ana Nadal, Anna Petit Boix, Viena Puigcorbé, David Sanjuan, Qinglong Shao, Jorge Sierra, i  els  investigadors del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental Pedro Jiménez Peñalver, Josep Anton Mir Tutusaus i Clara Reino. 

El premi, atorgat per l'Escola de Doctorat juntament amb l'Associació Alumni de la Universitat Autònoma de Barcelona, vol posar en valor l'esforç i la dedicació dels joves investigadors i la seva aportació a la generació de coneixement i avenç en les diferents àrees de la nostra Universitat. El premi és una convocatòria competitiva entre els investigadors la tesi doctoral dels quals ha rebut la qualificació d'excel·lència "Cum Laude" del tribunal. 
 
El valor principal de la UAB és el seu capital humà i els nous doctors són un element indispensable per continuar en les línies d'excel·lència investigadora. Aquesta excel·lència es fonamenta en la qualitat del doctorat com a indicador distintiu. 

Dins de