Vés al contingut principal

Ana Beatriz Pierri Daunt, nova representant al Comitè Executiu d'IALE-Europe

13 jul. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La investigadora de l'ICTA-UAB Ana Beatriz Pierri Daunt ha estat seleccionada com a nou membre del comitè executiu de l'Associació Europea d'Ecologia del Paisatge – IALE-Europe.

ANA BEATRIZ PIERRI DAUNT ICTA_UAB

En el pla d'acció 2022-2025, el Comitè Executiu va subratllar explícitament la importància d'incloure en la direcció de l'organització ecòlegs del paisatge més joves i que es trobessin en una primera etapa de la seva carrera professional.

Entre el gran nombre de candidats interessats a unir-se, el Comitè Executiu va seleccionar Ana Beatriz Pierri Daunt com a representant addicional i per engegar un Grup de Treball per a ecologistes del paisatge en una etapa de carrera primerenca.

Ana Betriz Pierro Daunt és actualment investigadora postdoctoral a l'ICTA-UAB i científica convidada al Swiss Federal Institute for Forest, Snow and Landscape Research WSL. Està interessada a comprendre el paper de les polítiques i les institucions públiques per fomentar el canvi en l'ús del sòl i les transformacions socioeconòmiques.
 
Tres candidats més van ser convidats a participar en el nou grup de treball per a ecologistes paisatgistes que inicien la seva carrera, centrat específicament en activitats per aquest joves. El grup de treball es va posar en marxa aquesta setmana, al Congrés Mundial IALE2023 a Kenya.

Dins de