Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB)

Tast de tomàquets del projecte FoodE

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

Els investigadors del grup Sostenipra de l'ICTA-UAB organitzen una sessió de cata de tomàquets. La iniciativa, organitzada en el marc del projecte europeu FoodE, pretén avaluar els diferents tipus de tomàquets conreats de diferents formes, així com comparar els resultats obtinguts abans i després del tast per analitzar el comportament del consumidor.
 

Dia: Dimecres 14 de juliol de 2021
Hora: 12 hores
Lloc: Sala Z/022 i Z/023

 

El projecte FoodE pretén potenciar els sistemes alimentaris sostenibles de les ciutats i regions des del punt de vista ambiental, econòmic i social. Vol promocionar l'agricultura sostenible enfortint el paper de les comunitats locals en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, així com l'enfortiment de les relacions entre els diferents actors de la cadena alimentària. A més d'avaluar la sostenibilitat de les diferents tipologies de sistemes alimentaris urbans, es vol involucrar la ciutadania en la creació conjunta de sistemes innovadors d'aliments urbans.

Programa

12:00-12:10 Introducció als productes en el tast i els objectius

12:10-12:20 Anàlisi Pre-Tast: els tastadors han de posar en ordre els productes des del més agraït al menys agraït només a través dels sentits de vista i olfacte

12:20-12:40 Anàlisi Post-Tast: Color, Forma, Sabor, Acidesa, Dolçor, textura, Judici Final

12:40-12:50 Descripció dels productes tastats i explicació de l'anàlisi dels resultats
 

La sessió és oberta. Els interessats en participar-hi poden escriure a pietro.tonini@uab.cat