Vés al contingut principal

Taller URBAG: 'Perspectives Agrícoles a l'Àrea Metropolitana de Barcelona'

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El taller 'Perspectives Agrícoles a l'Àrea Metropolitana de Barcelona', que tindrà lloc a l'ICTA-UAB el divendres 25 de NOVEMBRE de 2022, de 9:30 a 14h. Està organitzat pel grup de recerca URBAG i patrocinat pel programa d'excel·lència Maria de Maeztu de l'ICTA-UAB.
 

Taller URBAG: 'Perspectives Agrícoles a l'Àrea Metropolitana de Barcelona'
 

Dia: Divendres 25 de novembre de 2022
Hora: de 9:30 a 14h
Lloc: Sala Antoni Rosell (Z/022 i Z/023) ICTA-UAB

 

Antecedents A l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​observem dos desenvolupaments contradictoris al voltant de l'agricultura urbana que reflecteixen una tendència mundial actual: mentre que l'horticultura urbana està de moda i recolzada per les accions municipals, a les darreres dècades el sòl agrícola s'ha reduït del 20% al 8-9% de la superfície de l'AMB.
 

Objectius Aquest taller de co-creació reunirà una àmplia varietat de parts interessades en l'agricultura urbana, inclòs el sector privat, òrgans de govern a diferents escales, ONG i acadèmics per discutir

(a) quins són els escenaris futurs desitjables i factibles per a l'agricultura urbana a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, (b) quins són els camins per alterar el declivi i augmentar l'agricultura urbana i superar els obstacles actuals.
 

URBAG WORKSHOP

Program URBAG Seminar