MÓster oficial en NeurociŔncies

L’objectiu principal d’aquest programa de màster oficial és conèixer i entendre l’estructura i les funcions del sistema nerviós amb un enfocament clarament orientat a la recerca.

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripciˇ 11/01/2021
  Veure el calendari
 • Places: 40 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: CastellÓ (60%) i AnglŔs (40%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de BiociŔncies

Es pot regenerar el sistema nerviós danyat? Per què és tan difícil trobar tractaments eficaços per a les malalties neurodegeneratives i les lesions del sistema nerviós? Com es generen les sensacions i percepcions, els moviments, les emocions o les funcions cognitives? Pot el coneixement del cervell ajudar a tractar o fins i tot curar els trastorns mentals? Per poder respondre a aquestes i a moltes altres preguntes és necessari conèixer a fons l’estructura molecular, cel·lular i anatòmica del sistema nerviós, entendre els processos psicològics, saber com actuen alguns fàrmacs i drogues. El màster aborda tots aquests aspectes des d’una perspectiva clarament orientada a la recerca.

La major part del professorat és membre de l’Institut de Neurociències de la UAB (INc). Els estudiants tenen l’oportunitat de participar en moltes de les activitats organitzades per l’INc,  un bon espai per conèixer els diversos grups de recerca i per intercanviar experiències amb altres estudiants de màster i doctorat.

El màster forma part de la Network of European Neuroscience Schools (NENS), integrada dintre de la Federation of European Neuroscience Societies (FENS).
https://www.fens.org/Training/NENS/

Sortides professionals

El destÝ professional dels alumnes del mÓster serÓ la investigaciˇ en neurociŔncia bÓsica i aplicada: laboratoris de centres d'R+D acadŔmics, de recerca del sector biosanitari, biotecnol˛gic o clÝnic dedicats a l'estudi del sistema nerviˇs i de les seves malalties.

PrÓctiques

Web del mÓster

https://masterneurociencies.uab.cat/en

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - NeurociŔncies Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres