Màster oficial en Neurociències

L’objectiu principal d’aquest programa de màster oficial és conèixer i entendre l’estructura i les funcions del sistema nerviós amb un enfocament clarament orientat a la recerca.

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives. Inscripció oberta!

 • Màster Oficial UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 40 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: Castellà (60%) i Anglès (40%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Biociències

Es pot regenerar el sistema nerviós danyat? Per què és tan difícil trobar tractaments eficaços per a les malalties neurodegeneratives i les lesions del sistema nerviós? Com es generen les sensacions i percepcions, els moviments, les emocions o les funcions cognitives? Pot el coneixement del cervell ajudar a tractar o fins i tot curar els trastorns mentals? Per poder respondre a aquestes i a moltes altres preguntes és necessari conèixer a fons l’estructura molecular, cel·lular i anatòmica del sistema nerviós, entendre els processos psicològics, saber com actuen alguns fàrmacs i drogues. El màster aborda tots aquests aspectes des d’una perspectiva clarament orientada a la recerca.

La major part del professorat és membre de l’Institut de Neurociències de la UAB (INc). Els estudiants tenen l’oportunitat de participar en moltes de les activitats organitzades per l’INc,  un bon espai per conèixer els diversos grups de recerca i per intercanviar experiències amb altres estudiants de màster i doctorat.

El màster forma part de la Network of European Neuroscience Schools (NENS), integrada dintre de la Federation of European Neuroscience Societies (FENS).
https://www.fens.org/Training/NENS/

Sortides professionals

El destí professional dels alumnes del màster serà la investigació en neurociència bàsica i aplicada: laboratoris de centres d'R+D acadèmics, de recerca del sector biosanitari, biotecnològic o clínic dedicats a l'estudi del sistema nerviós i de les seves malalties.

Pràctiques

Web del màster

https://masterneurociencies.uab.cat/en

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Neurociències Accedir a l'apartat de El màster en xifres