MÓster oficial en Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes

Vols adquirir els coneixements didàctics i les eines per reflexionar sobre la professió docent i per impartir classe a secundària de manera innovadora? Aquest és el teu màster!

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 06/10/2020
 • Inici de la preinscripciˇ 29/07/2020
  Veure el calendari
 • Places: 210 places
 • Preu: 28,82€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: CatalÓ, castellÓ i anglŔs.
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de CiŔncies de l'Educaciˇ
MÓster Oficial de Formaciˇ al Professorat de la Universitat Aut˛noma De Barcelona

«Només pot ensenyar bé qui sempre aprèn.»

Ets una persona crítica amb els models tradicionals d’ensenyament? El màster de la UAB aposta per un model basat en la innovació i en l’actualització dels referents teòrics.

Et preocupa sortir amb una bona preparació per exercir la docència? Als seminaris de pràctiques tindràs, com a tutors, docents amb molta experiència a secundària que t’orientaran en el disseny de la unitat didàctica que impartiràs a l’aula amb la supervisió del mentor de centre.

Aquest màster s’articula al voltant dels períodes de pràctiques de manera que estimula un diàleg fèrtil entre la teoria que proporcionen les classes a la Facultat i la seva aplicació a la pràctica durant les estades als centres.

Qui pot accedir a aquest màster? Estudiants amb diplomatura, llicenciatura o un estudi de grau superat.

Les especialitats que ofereix entre el 2019 i el 2022 són: Geografia i Història, Biologia i Geologia, Física i Química, Llengua i Literatura Catalana i Castellana, Orientació Educativa, Anglès i Francès (aquesta especialitat de manera exclusiva a Catalunya). El 2020-2021 oferirà també Música.

Sortides professionals

Aquest màster constitueix un requisit per a l'accés a la funció docent en els diferents nivells de l'educació secundària i substitueix els títols que existeixen (CAP i CCP). Per tant, la realització d'aquest màster és l'única via per esdevenir professor d'educació secundària obligatòria, de batxillerat i de formació professional, tant en centres públics com en privats.

L'objectiu principal del màster és capacitar els estudiants per ser professors de secundària, és a dir, per poder ensenyar les matèries d'una determinada especialitat, en els àmbits de les ciències, de les ciències socials, de les llengües i de les humanitats, i per actuar com a educadors, mitjançant l'exercici de la funció tutorial.

PrÓctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres