Māster Oficial - Formaciķ de Professorat d'Educaciķ Secundāria Obligatōria i Batxillerat, Formaciķ Professional i Ensenyament d'Idiomes

Presentaciķ

Māster Oficial de Formaciķ al Professorat de la Universitat Autōnoma De Barcelona

El màster de Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes és un màster d'orientació professional imprescindible per a exercir la docència en l'educació secundària obligatòria, el batxillerat i la formació professional, que substitueix l'antic certificat d'aptitud pedagògica (CAP).

Va adreçat a l'estudiant que ja tingui una diplomatura, una llicenciatura o un estudi de grau superats i que vulgui ser professor/a d'ensenyament secundari o de formació professional. L'accés a les diverses especialitats docents d'aquest màster es realitza en funció de la titulació exigida per a l'ingrés als diferents cossos docents. 

D'acord amb les resolucions del Departament d'Ensenyament, que és qui gestiona l'accés a la borsa d'interins del professorat d'ensenyaments secundaris (ESO-batxillerat i formació professional), cal estar en possessió d'una titulació universitària idònia o concordant amb l'especialitat del màster a la que es vulgui accedir.

La titulació ha d'haver estat expedida per una universitat de l'espai europeu d'educació superior (EEES). En el cas de titulacions expedides per universitats no compreses en l'EEES, cal que el títol estranger acrediti un nivell de formació equivalent als corresponents títols universitaris oficials de l'Estat espanyol, i que faculti per a l'accés a estudis de postgrau en el país d'expedició.

Cal consultar les especialitats que ofereix cada universitat 

Consulteu en aquest enllaç la correlació entre les especialitats del màster i les titulacions universitàries per accedir-hi.

Consulteu en aquest enllaç més informació relacionada amb aquest màster.

 

Sortides professionals

Aquest màster constitueix un requisit per a l'accés a la funció docent en els diferents nivells de l'educació secundària i substitueix els títols que existeixen (CAP i CCP). Per tant, la realització d'aquest màster és l'única via per esdevenir professor d'educació secundària obligatòria, de batxillerat i de formació professional, tant en centres públics com en privats.

L'objectiu principal del màster és capacitar els estudiants per ser professors de secundària, és a dir, per poder ensenyar les matèries d'una determinada especialitat, en els àmbits de les ciències, de les ciències socials, de les llengües i de les humanitats, i per actuar com a educadors, mitjançant l'exercici de la funció tutorial.

Pla d'acciķ tutorial

Pla acciķ tutorial

Horaris

Consulta aquí els horaris dels mòduls.

Campus virtual i altres espais

Enllaça des d’aquí als serveis de l'Oficina Autònoma Interactiva Docent.

Equipaments

Podeu obrir des d'aquí el document amb la informació dels equipaments de la titulació.

Material recomanat a l'estudiant

Consulta aquí el material recomanat a l'estudiant
 

Māster Oficial UAB

210 places
Presencial.
Rčgim d'estudi:
Dedicaciķ completa (matí o tarda segons l'especialitat).
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 09/09/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 41,17€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Inici de curs 03/10/2018
Centre: Facultat de Cičncies de l'Educaciķ
https://www.uab.cat/ciencies-educacio/
Idioma:Catalā, castellā i anglčs.

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ