Màster Universitari en Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes

Vols adquirir els coneixements didàctics i les eines per reflexionar sobre la professió docent i per impartir classe a secundària de manera innovadora? Aquest és el teu màster!

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 09/10/2024
 • Inici de la preinscripció 24/07/2024
  Veure el calendari
 • Places: 240 places
 • Preu: 18,46€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: Català, castellà i anglès.
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Ciències de l'Educació

«Només pot ensenyar bé qui sempre aprèn.»

Ets una persona crítica amb els models tradicionals d’ensenyament? El màster de la UAB aposta per un model basat en la innovació i en l’actualització dels referents teòrics.

Et preocupa sortir amb una bona preparació per exercir la docència? Als seminaris de pràctiques tindràs, com a tutors, docents amb molta experiència a secundària que t’orientaran en el disseny de la unitat didàctica que impartiràs a l’aula amb la supervisió del mentor de centre.

Aquest màster s’articula al voltant dels períodes de pràctiques de manera que estimula un diàleg fèrtil entre la teoria que proporcionen les classes a la Facultat i la seva aplicació a la pràctica durant les estades als centres.

Qui pot accedir a aquest màster? Estudiants amb diplomatura, llicenciatura o un estudi de grau superat.

Al següent enllaç pots consultar l’oferta d’especialitats

Sortides professionals

Aquest màster constitueix un requisit per a l'accés a la funció docent en els diferents nivells de l'educació secundària i substitueix els títols que existeixen (CAP i CCP). Per tant, la realització d'aquest màster és l'única via per esdevenir professor d'educació secundària obligatòria, de batxillerat i de formació professional, tant en centres públics com en privats.

L'objectiu principal del màster és capacitar els estudiants per ser professors de secundària, és a dir, per poder ensenyar les matèries d'una determinada especialitat, en els àmbits de les ciències, de les ciències socials, de les llengües i de les humanitats, i per actuar com a educadors, mitjançant l'exercici de la funció tutorial.

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació