Màster Universitari en Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes

Vols adquirir els coneixements didàctics i les eines per reflexionar sobre la professió docent i per impartir classe a secundària de manera innovadora? Aquest és el teu màster!

Admissió Màster Oficial - Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions de cada programa, del 20 al 24 de febrer. Inscripcions obertes!

Accés

Per accedir a aquest màster es requereix estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o d'un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior o extracomunitari que faculti al país expenedor del títol per a l'accés als ensenyaments de màster.

Requisits d'admissió

Aquest màster en Formació del Professorat s'organitza, de manera coordinada, en el marc del sistema universitari de Catalunya.

Per formalitzar la preinscripció al màster en Formació del Professorat, cal estar en possessió d'una titulació universitària que concordi amb l'especialitat del màster que es vulgui cursar.

Tota la informació actualitzada sobre requisits i criteris d'admissió al màster es pot trobar a la pàgina web del màster elaborada per la Generalitat de Catalunya.

Criteris de selecció

Podeu trobar tota la informació actualitzada relativa als criteris de selecció del màster a la web elaborada per la Generalitat de Catalunya