Grau en Ciències - UAB/UAM/UC3M

Per abordar els problemes complexos del segle XXI, la ciència necessita la col·laboració entre especialistes i persones amb formació multidisciplinària

Informació general

Si tens mentalitat oberta, curiositat innata i passió per comprendre com funcionen les coses, per cercar nous coneixements al límit entre camps de recerca per resoldre problemes complexos. Si tens generositat per apreciar la riquesa de la diversitat de perspectives i habilitats en grups multidisciplinaris. Aquest és el teu grau!

Aquest grau és un projecte de formació interdisciplinària de l’Aliança 4 Universitats. Et formaràs com a professional de perfil científic multidisciplinari, amb una visió clara de les sinergies entre ciència i àmbits socials, per comprendre i abordar problemes complexos des de múltiples perspectives.

Forjaràs el teu destí dissenyant el teu currículum, amb una optativitat del 50 % de les assignatures, que et permeten optar per una de les tres mencions o cursar un grau obert.  La teva educació, les teves eleccions!

A més, en aquest grau, que et permet estudiar en tres universitats de gran prestigi (UAM, UAB i UC3M), guanyaràs autonomia i creixement personal, adquirint habilitats essencials per al treball en equip i la creació de xarxes professionals.

La UAB garanteix, per a l’alumnat d’aquesta titulació, la reserva de 30 places a la Vila Universitària, quan vinguin a estudiar a la UAB. Per a l’allotjament a Madrid, us aconsellem visitar les webs de la UAM i UC3M i la Residència RUCE.

Sortides professionals

  • Centres de recerca i universitats, exercint funcions de transferència de tecnologia, comunicació científica o gestió de projectes.
  • Serveis cientificotècnics i organismes de recerca.
  • Empreses editorials, de comunicació científica i de gestió de projectes.
  • Funció pública i organismes oficials, en llocs relacionats amb la política científica i l'anàlisi de la recerca i de la informació científica.
  • Empreses privades en laboratoris d'R+D+I, en control de qualitat, en màrqueting i vendes, en gestió de projectes, recursos humans, projectes estratègics, etc.
  • Centres docents públics i privats.

Beques

Actualment, aquest grau no disposa de beques específiques de mobilitat o ajuda al desplaçament, més enllà de les que ja existeixen per a tots els altres estudis

Qualitat

Més informació