Grau en Ciències - UAB/UAM/UC3M

Una aposta original per una formació transversal en ciències experimentals, matemàtiques i enginyeria, amb perspectives socials i ètiques, que capacita per abordar els nous reptes del segle XXI

Informació general

La ciència del segle XXI cerca solucions per a problemes complexos de la societat mitjançant l’esforç conjunt d’especialistes en camps molts diversos i de persones amb formació multidisciplinària, capaces de treballar en les interfícies entre àrees del coneixement. Els nous temps reclamen ments obertes per encarar els futurs reptes intel·lectuals.

T’interessa la interfície entre camps de recerca com la biofísica, la nanociència, la ciència de materials, les ciències ambientals o la bioinformàtica? Vols adquirir una formació transversal que et permeti treballar en entorns professionals multidisciplinaris?

Amb el grau en Ciències obtindràs una formació multidisciplinària i interdisciplinària en els diferents camps de les ciències des del primer moment. A més, coneixeràs diferents entorns perquè assistiràs a classe a Barcelona i a Madrid: aquest és un projecte de l’Aliança 4 UniversitatsLa UAB garanteix la reserva de  places a la Vila Universitària per a que s’hi puguin allotjar els alumnes de la UAM i la UC3M quan vinguin a la UAB; així com la UAM reserva places al Col·legi Major Universitari Juan Luis Vives per a que s’hi puguin allotjar els estudiants de la UAB quan vagin a Madrid.

Podràs dissenyar el teu propi currículum ja des del segon semestre del segon curs. A més durant els dos darrers cursos podràs optar per una de les tres mencions o per cursar un grau completament obert.

Sortides professionals

  • Centres de recerca i universitats, exercint funcions de transferència de tecnologia, comunicació científica o gestió de projectes.
  • Serveis cientificotècnics i organismes de recerca.
  • Empreses editorials, de comunicació científica i de gestió de projectes.
  • Funció pública i organismes oficials, en llocs relacionats amb la política científica i l'anàlisi de la recerca i de la informació científica.
  • Empreses privades en laboratoris d'R+D+I, en control de qualitat, en màrqueting i vendes, en gestió de projectes, recursos humans, projectes estratègics, etc.
  • Centres docents públics i privats.

Beques

Actualment, aquest grau no disposa de beques específiques de mobilitat o ajuda al desplaçament, més enllà de les que ja existeixen per a tots els altres estudis

Qualitat

Més informació