Actualitat

Setmana Ciencia

Arriba la 25a edició de la Setmana de la Ciència

Els centres de recerca del campus de la UAB s’afegeixen a l’oferta d’activitats de divulgació científica que se celebren fins al 29 de novembre per tota Catalunya, enguany amb una oferta destacada d’activitats online.

Alumne fent un examen amb mascareta

Mesures de seguretat durant els exàmens

Per tal de continuar garantint les mesures de seguretat enfront la COVID-19 per a tota la comunitat universitària, la UAB informa de les recomanacions generals a tenir en compte per a l'organització i el desenvolupament de les proves presencials als campus de la UAB.

Vacuna

Campanya de vacunació antigripal

Fins al 18 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya de vacunació es posa a disposició de tot el personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Atenció presencial a Gestió Acadèmica

[02/11/2020]

D'acord amb les mesures recollides a la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, publicada pel Govern de Catalunya per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.
L'atenció presencial a la nostra gestió acadèmica serà dilluns de 10 a 13:30 hores.
Només s'atendrà amb Cita Prèvia.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu-e: ga.ciencies@uab.cat
Preguem disculpeu les molèsties.

Sant Albert 2020 Acte de lliurament de Diplomes

[14/10/2020]

Us informem que l'acte de lliurament de diplomes que habitualment se celebrava durant el mes de novembre enguany queda alterat a causa de la CoVid i en aplicació de les mesures del pla de contingència s'han anul·lat totes els actes de graduació i actes massius en la nostra Universitat.
Més informació

Veure més avisos
Image eleccions Enquesta als titulats i titulades

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina