Actualitat

Mercedes Pardo

Inauguració del curs acadèmic 2019-2020

La professora Mercedes Pardo-Buendía, sociòloga experta en canvi climàtic, pronunciarà la lliçó magistral en l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2019-2020 de la UAB el proper 18 de setembre, a les 12 hores, a la sala d’actes del Rectorat. L'acte es podrà seguir en directe.

Fira benvinguda UAB

Participa a la fira de benvinguda de la UAB

Saps quins serveis t’ofereix la universitat? T’agradaria formar part d’una colla castellera? I jugar en un equip de rugby? O potser prefereixes ballar swing? El proper dijous 19 de setembre tindràs l’oportunitat de conèixer el teixit associatiu de la UAB a la fira de col·lectius i serveis. 

Arnau Noguera Segura 'Treure bones notes és qüestió de constància'

"Treure bones notes és qüestió de constància"

Arnau Noguera Segura, procedent de l'Institut Antoni Torroja (Cervera), ha estat l'estudiant que ha accedit a un grau de la UAB amb la nota més alta, un 13,866. Cursarà Genètica el curs vinent. No sap com serà la nova etapa a la universitat que ara inicia, però està molt il.lusionat.

Mesuren el potencial dels boscos per alentir el canvi climàtic

Mesuren el potencial dels boscos per alentir el canvi climàtic

L'estudi, liderat per l’ICTA-UAB i la Universitat d’Stanford (EUA), adverteix que els arbres només poden absorbir una fracció del diòxid de carboni a l'atmosfera i la seva capacitat de fer-ho més enllà de 2100 és incerta. La recerca s’ha publicat a la revista Nature Climate Change.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Sant Albert 2019 Acte de lliurament de Diplomes

[10/09/2019] Us informem que enguany l'acte de lliurament de diplomes i premis extraordinaris de la promoció 2018-2019 de les titulacions de la Facultat de Ciències tindrà lloc el divendres 15 de novembre a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres
Més informació

Automodificació de matrícula

[12/09/2019] Del 25 de setembre fins el 4 d'octubre els estudiants poden dur a terme automodificacions en la matrícula, es fa en línia mitjançant un enllaç a la Secretaria virtual.
Poden fer la modificació de matrícula en línia els següents estudis:
Grau de Ciències Ambientals
Grau d'Estadística Aplicada
Grau de Geologia
Grau de Matemàtiques
Grau de Nanociència i Nanotecnologia
Grau de C. Ambientals i Geologia
Grau de Física i Matemàtiques
Grau de Física i Química

Veure més avisos
Image eleccions