Actualitat

XI Setmana Saludable

Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Arriba a la XI Setmana Saludable i Sostenible (SIS) a la UAB, que tindrà lloc del 12 al 16 d'abril. El dimecres, 14, hi haurà una xerrada sobre com afecten els tòxics de l'entorn a la salut i una altra sobre compartir energia així com zumba i tai-txi. Al llarg de la setmana, més xerrades, tallers i activitats físiques relacionades amb la nostra salut i el nostre entorn.

Cribratge a les facultats de Ciències i de Biociències

Continua el cribratge massiu de la comunitat universitària

La Generalitat organitza, del 8 al 15 d'abril, un cribratge massiu a la UAB per detectar casos asimptomàtics de COVID-19 i persones que han passat ja la malaltia. Avui, es poden realitzar les proves a la plaça Cívica i a l'Escola d'Enginyeria. Demà, es podran fer a la Cívica, a la Facultat de Medicina i al campus de Sabadell.

Visites al Campus UAB

Visites al Campus en versió Youtube

Dues UABers youtubers, l’Anna Ventura i la Sandra Lleida, visiten el campus de la UAB... però en comptes de fer vídeos de boomers, fan vídeos facheros, tipus Youtube. Estem d'estrena!

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Atenció presencial a Gestió Acadèmica

[01/03/2021]

D'acord amb les mesures recollides a la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, publicada pel Govern de Catalunya per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.
L'atenció presencial a la nostra gestió acadèmica serà dilluns de 10 a 13:30 hores.
Només s'atendrà amb Cita Prèvia.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu-e: ga.ciencies@uab.cat
Preguem disculpeu les molèsties.

Setmana Santa

[19/03/2021]

La Gestió Acadèmica romandrà tancada durant el període de Setmana Santa, del 29 de març al 5 d'abril ambdós dies inclosos.

Veure més avisos
Image eleccions Enquesta als titulats i titulades

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina