Màster oficial en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic

Ofereix una experiència formativa singular en els àmbits de la recerca, la interpretació i la gestió del patrimoni artístic, amb la valuosa col·laboració del Museu Nacional d’Art de Catalunya

Pla d'estudis Màster Oficial - Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i direccions de cada programa, del 27 al 30 de septembre. Inscripcions obertes!

Treballs de fi de màster

Es tracta de realitzar al llarg del curs un treball d’investigació original i específic sobre una temàtica lliurement escollida relacionada amb els diversos camps d’estudi del màster –història i teoria de les arts; gestió i conservació del patrimoni artístic; crítica d’art i difusió de l’art; col·leccionisme i mercat d’art-. El treball serà supervisat per un professor del Departament d’Art.Per demanar assessorament sobre la temàtica del treball o per parlar del tema de la tutorització, a  començament de curs, l’estudiant pot demanar consell a la coordinadora del mòdul o bé, adreçar-se directament al professor del Departament d'Art coneixedor de la temàtica sobre la que ell vol fer el treball. La data límit d’entrega del treball és el 17 de juliol de 2018. La defensa oral del treball es realitza durant la primera quinzena de setembre. Per més informació: consulteu la Guia Docent.