MÓster oficial en AnÓlisi i Gestiˇ del Patrimoni ArtÝstic

Ofereix una experiència formativa singular en els àmbits de la recerca, la interpretació i la gestió del patrimoni artístic, amb la valuosa col·laboració del Museu Nacional d’Art de Catalunya

MÓster Oficial - AnÓlisi i Gestiˇ del Patrimoni ArtÝstic

Fira virtual de mÓsters i postgraus UAB: ˙ltimes places!

T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives. Inscripció oberta!

Treballs de fi de mÓster

Es tracta de realitzar al llarg del curs un treball d’investigació original i específic sobre una temàtica lliurement escollida relacionada amb els diversos camps d’estudi del màster –història i teoria de les arts; gestió i conservació del patrimoni artístic; crítica d’art i difusió de l’art; col·leccionisme i mercat d’art-. El treball serà supervisat per un professor del Departament d’Art.Per demanar assessorament sobre la temàtica del treball o per parlar del tema de la tutorització, a  començament de curs, l’estudiant pot demanar consell a la coordinadora del mòdul o bé, adreçar-se directament al professor del Departament d'Art coneixedor de la temàtica sobre la que ell vol fer el treball. La data límit d’entrega del treball és el 17 de juliol de 2018. La defensa oral del treball es realitza durant la primera quinzena de setembre. Per més informació: consulteu la Guia Docent.