Màster oficial en Integració Europea

Especialització acadèmica i professional en estudis europeus en resposta a la demanda social d'especialistes en temes europeus tant en l'àmbit de les administracions públiques com en l'àmbit privat

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives virtuals del 17 al 21 de maig: resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster, postgrau o doctorat que vols dur a terme. Inscripció oberta!

 • Màster Oficial UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 40 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2021-2022.

 • Idioma: Castellà (70%), anglès (30%)
 • Modalitat: Semipresencial

 • Centre docent: Facultat de Dret
15 Màster Oficial en Integració Europea - Josep Maria de Dios Marcer

Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya.

El màster d'Integració Europea aprofundeix en la tradició de la UAB d'oferir estudis de postgrau d'alt nivell en aquest camp i hi facilita una aproximació multidisciplinària (ciència política, economia, dret i relacions internacionals) amb una certa especialització en funció de la formació prèvia i de les preferències de cada inscrit. El màster incentiva els intercanvis i programes conjunts amb altres universitats. En aquest sentit, destaquem els programes de doble titulació amb la Universitat Toulous 1 Capitole (Toulouse-França), amb la Universitat RANEPA (Moscou-Rússia) i amb la Universitat Renmin (Beijing-Xina).

Sortides professionals

L'oferta d'una especialització acadèmica i professional en estudis europeus respon a la demanda social d'especialistes en temes europeus tant en l'àmbit de les administracions públiques com en l'àmbit privat. És a dir, les sortides professionals poden concretar-se en l'administració pública (ajuntaments, governs locals, institucions de la Unió Europea i organitzacions internacionals), en organitzacions no governamentals i en el sector privat (despatxos d'advocats, empreses, bancs, etc.).

A més, aquest màster proporciona la base de partida per a la formació del personal docent i investigador en estudis europeus, de manera que els estudiants que acabin el màster puguin aspirar a treballar com a investigadors en centres de recerca o iniciar una trajectòria professional dins de la universitat.

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster

Els programes d'intercanvi amb Tolouse i Renmin ofereixen la possibilitat de finançament específic per aquestes estades.

Institucions participants:

- Institut Universitari d'Estudis Europeus
- Facultat de Dret

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Integració Europea Accedir a l'apartat de El màster en xifres