MÓster oficial en Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes (Especialitat de MatemÓtiques)

Coordinades per la UAB, cinc universitats catalanes ofereixen un màster que desenvolupa les competències professionals teòriques i pràctiques necessàries per ser un bon professor de matemàtiques

Fira virtual de mÓsters i postgraus UAB: ˙ltimes places!

T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives. Inscripció oberta!

 • Interuniversitari
 • CrŔdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 05/10/2020
 • Inici de la preinscripciˇ 29/07/2020
  Veure el calendari
 • Places: 120 places
 • Preu: 28,82€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: CatalÓ (100%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de CiŔncies de l'Educaciˇ
  Les classes es realitzaran a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya, Campus Diagonal Sud (Barcelona), en horari de tarda (de 16 a 20:30h) i en horari de matí (de 9 a 13:30h), d'acord amb el calendari establert.

Sessió informativa telemàtica Màster de Formació del professorat de Secundària de Matemàtiques. Dimarts 28 de juliol a les 17h. Trobareu la presentació d'aquesta sessió informativa al següent enllaç: Sessió informativa

Sessió informativa telemàtica Màster de Formació del professorat de Secundària de Matemàtiques. Dimecres 2 de setembre a les 17h. Per accedir-hi utilitzeu l'enllaç:

https://meet.google.com/tsp-wxsd-sft

Prova PAP per a l’especialitat de Matemàtiques

La PAP tindrà lloc el 17 de setembre de 2020, a les 16.00 hores a l'aula S02 de la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC (Campus Diagonal Sud. Edifici U. C/ Pau Gargallo núm. 14, Barcelona). Per confirmar si la vostra titulació us  eximeix d'examinar-vos de la prova, consulteu el quadre annex. Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre la prova: PAP de matemàtiques  

 

Vols ser professor de matemàtiques a l’educació secundària, tant en centres públics com concertats o privats, i vols formar-te en les competències professionals d’un docent, combinant el punt de vista teòric i el pràctic? Aquest màster t’ofereix una formació en aquest sentit.

El màster en Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes és un màster d’orientació professional imprescindible des del punt de vista legal per exercir la docència en l’educació secundària obligatòria, el batxillerat i la formació professional.

L’objectiu de l’especialitat en Matemàtiques d’aquest màster és proporcionar una formació inicial professionalitzada que capaciti els estudiants per ensenyar matemàtiques i, al mateix temps, per actuar com a educadors amb l’exercici de la funció tutorial.

Des del curs 2013-2014 al curs 2019-2020 el màster interuniversitari s’imparteix anualment amb la participació de cinc universitats catalanes (UAB, UB, UPC, UPF, UOC). La Universitat Pompeu Fabra decideix deixar de participar a partir del curs 2020-2021. Aquest canvi no implica cap modificació del pla d’estudis més enllà de la redistribució de la docència que s’impartia a la UPF entre la resta d’universitats (UAB, UB, UPC, UOC). La coordinació es manté a la UAB i les classes passen a impartir-se al campus Diagonal Sud (Barcelona) de la UPC.

Sortides professionals

Aquest màster constitueix un requisit per a l'accés a la funció docent en els diferents nivells de l'educació secundària i substitueix els títols que existeixen (CAP i CCP). Per tant, la realització d'aquest màster és l'única via per esdevenir professor d'educació secundària obligatòria, de batxillerat i de formació professional, tant en centres públics com en privats.

L'objectiu principal del màster és capacitar els estudiants per ser professors de secundària, és a dir, per poder ensenyar la matèria de matemàtiques i per actuar com a educadors, mitjançant l'exercici de la funció tutorial.

Recomanem als alumnes amb estudis de fora de l’Espai Europeu d’Educació Superior sense la titulació d’accés al màster homologada que us poseu  en contacte amb el Col·legi Professional corresponent per conèixer els requisits necessaris per exercir professionalment a l’estat espanyol.

PrÓctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Aut˛noma de Barcelona

Universitats participants

Universitat de Barcelona
Universitat Oberta de Catalunya
Universitat Politècnica de Catalunya
 

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes (Especialitat de MatemÓtiques) Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres