Presentaciķ

Els motius que van portar a les Escoles Universitàries Gimbernat (EUIF Gimbernat) y a la UAB a crear el màster de Fisioteràpia del Tòrax son l'avenç de les tècniques de fisioteràpia i la incorporació de nous conceptes en tots els camps que conflueixen (científics, conductuals, noves tecnologies) i que fan necessària una permanent actualització de coneixement i habilitats. Per aquest motiu augmenta, cada cop més, la necessitat de professionals correctament especialitzats i dotats de les competències adients perquè siguin reconeguts dins els equips multidisciplinaris de salut.

Aquestes circumstàncies objectiven la manca de formació específicament reglada com aquest màster en Fisioteràpia del Tòrax al nostre país, al temps que evidencien la necessitat d'aquesta formació per a una correcta equiparació amb la resta de països de la Unió Europea, en els quals existeix una llarga tradició de presència del fisioterapeuta cardiorespiratori en els equips de salut.

La finalitat d’aquesta formació avançada en fisioteràpia cardiorespiratòria és oferir al nostre sistema sanitari fisioterapeutes capaços d’atendre eficaçment les necessitats terapèutiques i preventives en tots els àmbits de la salut, des de l’atenció al pacient hospitalitzat com a l’atenció primària, tant en l’adult com en pediatria, i a tots els nivells, des de la unitat de cures intensives fins el domicili, i al mateix temps, formats en metodologia d’investigació fonamentada en la pràctica clínica.

Sortides professionals

L'àmbit d'ocupació dels titulats en aquest màster és el següent:
  • En el sector assistencial sanitari: tant públic com privat i des de centres hospitalaris, com els d'atenció primària o especialitzada, centres sociosanitaris i l'atenció domiciliària. També en el lliure exercici de la professió.
  • En l'àmbit de benestar social: residències d'avis, centres de dia, centres per a discapacitats físics o psíquics, escoles d'educació especial, associacions de malalts cardiorespiratoris.
  • En el camp de la docència: bàsicament en les escoles universitàries de fisioteràpia, educació en els mitjans de comunicació, entitats de salut pública amb tasques de promoció i prevenció de la salut, associacions de professionals, associacions de malalts.
  • En el camp de la investigació: incorporació als equips interdisciplinaris existents.
  • També s'ha evidenciat la possibilitat d'incorporar-se professionalment als centres de l'estranger on els estudiants realitzin les seves pràctiques externes.

Horaris

Les classes presencials teòrico-pràctiques estan distribuïdes en dotze seminaris en tot el curs acadèmic (un o dos al mes) :
  • 7 Seminaris de dijous a dissabte, de 8-9:00 a 19:00 hores.
  • 3 Seminaris de dimecres a dissabte de 8-9:00 a 19:00 hores.
  • 2 Seminaris de dilluns a dissabte de 8-9:00 a 19:00 hores.

Māster Oficial UAB

30 places
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 04/03/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 5.400€ (taxes d’expedició de títol no incloses).
Inici de curs 16/09/2019
Fi de curs 30/06/2020
Centre: Escola Universitāria d'Infermeria i de Fisioterāpia "Gimbernat" (centre adscrit)
http://www.eug.es/
Idioma:Castellā (42%), Anglčs (20%), Francčs (18%), Catalā (20%).

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://www.eug.es/ca/estudis/master-universitari-en-fisioterapia-del-torax/