Màster Oficial - Física d'Altes Energies, Astrofísica i Cosmología / High Energy Physics, Astrophysics and Cosmology

Presentació

El màster en Física d'Altes Energies, Astrofísica i Cosmologia / High Energy Physics, Astrophysics and Cosmology et permetrà adquirir una àmplia experiència en recerca i completar la teva formació amb el programa IFAE-ICE-UAB

Les classes del màster, d’orientació investigadora, les imparteixen científics altament reconeguts de diferents sectors. A més d’una experiència acadèmica personalitzada i directe, els estudiants tindran l’oportunitat d’interactuar amb professors locals i internacionals i són una via de contacte amb universitats i centres de recerca de tot el món per a futurs col·laboracions professionals.

El principal objectiu d’aquest màster és oferir a l’estudiant les eines essencials perquè es converteixin en investigadors destacats de l’àmbit que triïn. Si t’interessa treballar com a investigador, el primer pas que hauràs de fer és completar un programa de màster (i després seguir amb un doctorat) i, per tant, aquest màster cobreix les necessitats acadèmiques de qui vol adquirir experiència en física d'altes energies, astrofísica i cosmologia, a més d’iniciar col·laboracions de recerca amb científics de tot el món i, bàsicament, aprendre a conduir recerques de manera autònoma.
 
Donat que el màster està orientat a un públic internacional, totes les assignatures s’imparteixen completament en anglès. Per tant, consulta el programa acadèmic, el llistat de professors que imparteixen classes i les possibles beques.

Horaris

Horaris Màsters Oficials

Màster Oficial UAB

25 places
Presencial
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Centre: Facultat de Ciències
https://www.uab.cat/ciencies/
Idioma:Anglès (100%)

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://www.mastercosmosbcn.cat/