MÓster oficial en GenŔtica Avanšada / Advanced Genetics

Formació transversal que presenta els avenços recents en qualsevol dels camps de la genètica

MÓster Oficial - GenŔtica Avanšada / Advanced Genetics

AccÚs

Per accedir a aquest màster es requereix estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o d'un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior o extracomunitari que faculti al país expenedor del títol per a l'accés als ensenyaments de màster.

Requisits d'admissiˇ

Els aspirants al màster hauran de:

  • Estar en possessió del títol de grau o de llicenciat, en qualsevol de les disciplines de les Biociències, Medicina, Farmàcia i Veterinària, o titulacions relacionades.
  • Tenir coneixements d'anglès de nivell avançat B1 del Marc Europeu Comú de referència per a les llengües del Consell d'Europa.

La comissió farà una entrevista als alumnes que no presentin títol del nivell B1 per comprovar que puguin seguir les classes del màster sense dificultat.

Criteris de selecciˇ

Un cop determinada l'admissiˇ, l'adjudicaciˇ de places es realitzarÓ en base als segŘents criteris:

1. Expedient acadŔmic del candidat (70%).
2. El currÝculum vitae del candidat (20%).
3. Entrevista personal (10%).

La comissiˇ farÓ una entrevista als alumnes que no presentin tÝtol del nivell B1 per comprovar que puguin seguir les classes del mÓster sense dificultat.

Complements de formaciˇ

Aquells alumnes procedents de graus que, depenent dels seus estudis previs, no demostrin haver cursat un mÝnim de 18 ECTS en assignatures de l'Ómbit de la GenŔtica poden necessitar cursar i superar alguns complements de formaciˇ.

La Comissiˇ del MÓster analitzarÓ els estudis previs i establirÓ la necessitat o no de cursar complements formatius.

Els complements de formaciˇ del mÓster consten d'un mÓxim de 18 crŔdits ECTS repartits entre les segŘents assignatures pertanyents al grau de GenŔtica que s'imparteixen durant el primer semestre a la Facultat de BiociŔncies de la UAB:

  • CitogenŔtica: 6 crŔdits ECTS.
  • GenŔtica MŔdica: 6 crŔdits ECTS.
  • Biologia Molecular d'Eucariotes: 6 crŔdits ECTS.