Visita de la Universitat de Ciències Aplicades del Nord-Oest de Suïssa (FHNW) a la UAB

estudiants passejant per la universitat del nord est de suissa

La FHNW és una de les principals universitats de ciències i arts aplicades de Suïssa, que participa activament en l'ensenyament, la recerca, l'educació contínua i la prestació de serveis. La FHNW està ubicada a Basilea, un nucli biotecnologic privilegiat.

15/03/2023

El proper 20 de Març de 13 a 15h tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències i Biociències una xerrada per part de la FHNW (University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland), per donar a conèixer la seva oferta d’intercanvis (Erasmus+ / SEMP), graus i màsters, així com la possibilitat que l'alumnat de Ciències i Biociències participi en estades de pràctiques.

La xerrada serà a càrrec del professor Frank Pude, Coordinador de Graus i Màsters de la Facultat de Biociències de la FHNW i comptarà amb l'assistència d’en Gonzalo Álvarez Pérez, graduat en Nanociència i Nanotecnologia a la UAB, i de la Núria Gisbert Pérez, graduada en Biotecnologia a la UAB, que compartiran la seva experiència a Suïssa i a la FHNW.

La sessió tindrà com a objectiu informar sobre les diferents branques temàtiques que s'ofereixen a la universitat dins l'àmbit de les ciències de la vida (enginyeria biomèdica, bioanalítica, biologia cel·lular aplicada, etc.), així com presentar la ciutat de Basilea i el seu entorn industrial com a hub internacional biotecnològic i farmacèutic.

Pel caràcter internacional de la xerrada i el perfil del professor Frank Pude, aquesta serà en anglès, però la Núria i en Gonzalo hi seran per resoldre tots els dubtes de l'alumnat en català o castellà.

Per a més informació sobre la FHNW, podeu consultar la seva web.