Torna l'Escola d'Estiu Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció

Docents de l'Escola d'Estiu Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció

L’Escola d’Estiu Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció és un curs intensiu adreçat a tothom que tingui interès en els processos de traducció automatitzada. Aquest any tindrà lloc de forma completament virtual del 7 al 25 de juny. La matrícula de l’Escola ja s’ha obert, si bé les places són limitades.

10/05/2021

La Tradumàtica Summer School està coordinada per Adrià Martín-Mor, Gökhan Dogru i Tianqi Zhang i compta amb professors experimentats en diversos camps i amb rerefons acadèmic

Les tecnologies són presents en qualsevol fase del procés de la traducció. L’Escola d’Estiu Tradumàtica és un curs intensiu que vol ajudar a entendre de quina manera l’ús de les tecnologies pot beneficiar l’exercici de la traducció, a fi de facilitar la inserció laboral, sense abandonar la visió crítica necessària cap a la tecnologia.

Enguany, el curs es farà de forma completament virtual del 7 al 25 de juny 2021. La matrícula de l’Escola ja s’ha obert, si bé les places són limitades. Com que acullen estudiants d’arreu del món, tots els cursos de l’Escola seran en anglès.

Els assistents podran gaudir d’una varietat de cursos d’especialitat, impartits per professionals especialistes, de camps tan diversos com la localització web i de videojocs, la gestió de projectes, la subtitulació o la traducció automàtica. La programació de l’Escola s’articula al voltant d’una idea clau: facilitar l’aprenentatge de totes les tecnologies involucrades en el procés de traducció.

A l’enllaç següent trobareu tota la informació sobre els cursos i la matrícula de l’Escola d’Estiu:

Tradumàtica Summer School