Projecte Sensei 先生

Programa SENSEI

Sensei és el terme japonès amb el qual es designa una persona docta, literalment significa “el que ha nascut abans” o “el que ha recorregut el camí”. En la cultura japonesa, Seito és la/l’estudiant o el/la deixeble. Ningú no és Sensei sense l’existència d’un grup de Seito.

08/09/2021

Els Sensei de la Facultat de Ciències seran els mentors d’un grup de 8 a 10 alumnes de primer curs o Seito durant el curs 21/22. Aquest seguiment individualitzat permetrà  aconseguir una ràpida integració a la vida universitària.

Podrà presentar-se a Sensei qualsevol estudiant de la Facultat de Ciències matriculat com a mínim a segon curs d’alguna de les titulacions de grau de la Facultat.

Podran ser Sensei, alumnes amb el compromís de participar en el projecte durant el curs acadèmic vigent (octubre- maig), incloent les sessions de formació.

La inscripció, no dona accés automàtic al projecte, estarà condicionada al nombre d’alumnes de primer curs i de la mateixa titulació, inscrits al projecte.

Reconeixement de 3 ECTS (condicionats a l’acceptació definitiva i avaluació positiva)

Període de sol·licitud del 9 al 30 de setembre de 2021.

 

Vols ser un/una Sensei de la Facultat de Ciències? Només has d’omplir el formulari d’inscripció.

Vas peix en el teu primer any a la Facultat de Ciències? Vols ser un/una Seito? Només has d’omplir el formulari d’inscripció.

 

Més informació: Qui pot ser Sensei? Quines responsabilitats tindràs com a Sensei? Què aconseguiràs sent Sensei?