Nova edició del concurs fotogràfic EXPONATURA

Fotografia de natura

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) organitza una nova edició d’EXPONATURA UAB 2022, el concurs fotogràfic al voltant de la natura i la biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 31 de maig de 2022.

03/05/2022

El concurs de fotografia EXPONATURA UAB 2022 va novament adreçat a tots el membres de la comunitat de la UAB, estudiants, professors, investigadors, alumni i PAS. Els participants podran presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema Biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 31 de maig de 2022.

El concurs es desenvolupa en el marc de les VII Jornades Científiques que organitza el BABVE amb la col·laboració de la Facultat de Biociències. La presentació de les fotografies guanyadores i l'entrega de premis es farà el mateix dia de les jornades, el dia 9 de juny, amb la col·laboració d'Altaïr, Oryx, Orlum i Abacus.

Es recuperarà el format presencial per a l’exposició de totes les fotografies a la Sala de Vidre i a a l’Espai Sud de la Facultat de Biociències, el mateix dijous dia 9 de juny a les 9.30 h. Igualment, es farà una exposició virtual a la web de Cultura en Viu de la UAB amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i de Cultura de la UAB.

Més informació sobre el concurs:
Web del concurs EXPONATURA UAB