L'Escola d'Estiu de Doctorat obre les seves inscripcions a nous investigadors

Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

L'Escola d’Estiu de Doctorat és una iniciativa del Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona que enguany se celebrarà de manera virtual del 28 a l’1 de juliol del 2021. S’obren les inscripcions, amb places limitades, fins el 18 de juny.

03/05/2021

Ja fa dotze anys que l’Escola d’Estiu de Doctorat del DTIEAO de la Universitat Autònoma de Barcelona estimula la recerca de qualitat entre els investigadors que tot just comencen una carrera acadèmica de recerca. A més a més, l’Escola es converteix en una plataforma on estudiants i professors es troben i comparteixen interessos i experiències.

Enguany, i de manera excepcional, l’Escola tindrà un caràcter completament virtual. Com sempre, però, comptarà amb seminaris, tallers i tutories amb professorat de reconegut prestigi internacional. S’hi poden inscriure estudiants de postgrau de qualsevol país, tant de màster, doctorat com també investigadors postdoctorals.

El curs es farà del 28 de juny a l’1 de juliol del 2021, si bé la data límit per a inscriure-s’hi és el 18 de juny del 2021. A continuació, trobareu tota la informació sobre la matrícula a l’Escola i el programa complet.

Matrícula de l’Escola d’Estiu de Doctorat del DTIEAO

Més informació: Programa de l'Escola d'Estiu de Doctorat del DTIEAO de la UAB