L'Associació d'Amics de la UAB celebra la seva festa anual

Festa anual de l'Associació d'Amics de la UAB

Com cada any, a la festa anual de l'Associació d'Amics de la UAB, seran lliurats els premis de l'Associació, del Servei de Biblioteques i del Consell Social. Tindrà lloc el 16 de novembre, a Barcelona, i seran distingits, entre altres, Ana Ripoll, Josep Font, Antonio Franco i el CREAF.

09/11/2017

La festa anual de l'Associació d'Amics de la UAB tindrà lloc el 16 de novembre, a les 19,30 h, a UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona). Enguany, el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) rebrà el premi col·lectiu. Pel que fa al premi "Amic dels Amics", seran distingits Ana Ripoll, exrectora de la UAB; Josep Font, exsíndic de greuges de la UAB; i Antonio Franco, periodista i expresident de l'Associació d'Amics de la UAB. La rectora de la UAB, Margarita Arboix, presidirà l'acte, que serà conduït per Albert Sòria, president de l'Associació.

El premi "Amic de les Biblioteques" serà lliurat enguany per segona vegada. Es tracta d'un guardó per a persones que han contribuït a enriquir els fons de les biblioteques de la UAB amb les seves aportacions. Seran distingits Martí Gelabertó (Cartoteca General), Enric Lluch (Biblioteca d'Humanitats), Manuel García Doncel (Biblioteca de Ciència i Tecnologia), Humberto Ribas (Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General) i José María Veciana (Biblioteca de Ciències Socials).

Per la seva banda, el Consell Social de la UAB atorgarà el premi "Universitat Societat" a Bonaventura Clotet, cap del servei de malalties infeccioses de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i director de l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, i el premi "Universitat Empresa" a les dones del Celler de Can Roca: Montserrat Fontané (mare dels germans Roca), Anna Payet (representant del restaurant a la Fundació Jordi Comas), Alejandra Rivas (responsable de la gelateria del grup, Rocambolesc) i Encarna Tirado (directora de l'espai de banquets i càterings, l'Espai Mas Marroch). Els premis del Consell Social seran presentats pel seu president, Gabriel Masfurroll.

L'acte comptarà amb l'actuació del Cor de Cambra de la UAB, que va ser distingit amb el premi col·lectiu a la festa de l'any passat. Per assistir-hi, cal trucar al 93 581 14 90, escriure a amics@uab.cat o inscriure's a través del web www.amicsuab.cat.

Més informació: Associació d'Amics de la UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies