Ignasi Simón, exalumne de la Facultat, és un dels becats per la Fundació "La Caixa"

Ignasi Simon a l'acte d'entrega de premis
Ignasi Simón Grau (dreta), acompanyat dels seus pares i de la vicepresidenta primera i ministra d'assumptes econòmics i transformació digital Nadia Calviño.

L'exalumne del grau en Nanociència i Nanotecnologia de la UAB, l'Ignasi Simón Grau, és un dels becats per la Fundació “La Caixa” per dur a terme estudis de postgrau a l’estranger.

14/07/2023

El passat dimecres 12 de juliol es van lliurar les beques Postgraduate Fellowships Abroad que anualment convoca la fundació “La Caixa” per guardonar el millor alumnat de tot l’estat. Enguany, d’entre gairebé unes 1000 sol·licituds rebudes, 100 alumnes amb un expedient brillant han aconseguit una d’aquestes prestigioses beques. De fet, el ressò d’aquesta beca s’estén més enllà de l’estat espanyol, atès que s’han rebut sol·licituds des de Portugal i de 5 països més. L’acte de lliurament de les beques va tenir lloc al centre cultural Caixa Forum de Madrid i va agrupar tots els guardonats, dels quals 28 provenien de la província de Barcelona. Ignasi Simón Grau, graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la nostra universitat, és un dels escollits per formar part d’aquest nucli de joves talents.

Des de la Facultat de Ciències volem transmetre la nostra enhorabona a l’Ignasi, pel seu compromís, el seu esforç i la seva intel·ligència. Així mateix, volem estendre el nostre agraïment a tot el professorat que va estar implicat en la seva formació.