Eleccions de representants de l'alumnat com a membres del Claustre de la UAB 2023

Eleccions claustre alumnat

La UAB ha convocat les eleccions per triar els representants de l’alumnat com a membres del Claustre per als propers dos anys. El procés de presentació de les candidatures romandrà obert del 17 de febrer al 2 de març (ambdós inclosos). El cens electoral provisional ja es troba en línia i s’hi poden presentar reclamacions fins al 22 de març, també inclòs. Les votacions estaran obertes des de les 9 h del dia 22 de març fins a les 13 h del 23 de març.

21/02/2023

La UAB dona el tret de sortida a les eleccions de representants de l’alumnat com a membres del Claustre per als dos anys vinents. L'alumnat podrà votar des de les 9 h del dia 22 de març fins a les 13 h del 23 de març.

El divendres 17 de febrer es va obrir el procés de presentació de candidatures i el termini acaba el 2 de març. Les candidatures s’han de presentar mitjançant el formulari següent [Accés a la presentació de candidatures].

Així mateix, el cens provisional es troba publicat al web des del dijous 16 de febrer. És important que el reviseu per comprovar el vostre districte electoral [Accés a la consulta cens]. Podeu posar-hi reclamacions del 17 al 22 de febrer a través del formulari que trobareu al web [Accés al formulari]. El cens definitiu es publicarà el 27 de febrer.

Podeu revisar tota la informació actualitzada sobre el procés electoral en aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar a l’Oficina de Coordinació Institucional a través del seu correu institucional (eleccions@uab.cat) o per telèfon (93 581 43 45).