Dinamitzem la participació en les enquestes

Cartell sobre la Participació d'Enquestes d'aquest semestre

Tornen les enquestes sobre professorat i assignatures del primer semestre, com cada any... o no! Aquest any ho podreu fer d'una manera més dinàmica, participant en jocs i premis diversos! No us ho perdeu. 

05/12/2019

Aquest curs contestar les enquestes sobre el professorat i les assignatures del primer semestre serà més divertit i podreu guanyar premis!

Acosteu-vos al hall central de la Facultat, els pròxims dies 12, 16, 17 i 19 de desembre de 14:00 a 16:00 i participeu al joc d'inspiració ARCADE. Seguiu les instruccions dels àrbitres, demostreu les vostres habilitats responent enquestes, i voreu el vostre nom i el de la vostra titulació aparèixer al "HALL OF FAME SCORE LIST".

Si no podeu participar al joc, no us preocupeu, ompliu les enquestes abans del 19 de gener a través de la pàgina web d'enquestes (recordeu que hi heu d'entrar amb NIU i contrasenya) i participareu igualment en un sorteig de premis entre l'alumnat de la titulació més participativa.

Des de la Facultat de Ciències us animem a participar-hi. Hi haurà premis per a totes les titulacions!

 

Notícies relacionades

CarloComarde

Una metodologia per a un nou paradigma en la previsió de la mortalitat, al CED

L'investigador Carlo Giovanni Camardade, de l’Institut National d’Etudes Démographiques (Paris), oferirà una conferència el dijous, 23 de gener, a la seu del CED, en la qual presentarà una metodologia per a un nou paradigma en la previsió de la mortalitat (entre l'estadística pura i els models demogràfics tradicionals). Ho il.lustrarà amb dades de mortalitat de dones de Dinamarca i d’homes dels Estats Units. 

Totes les notícies