Carlos Marqués-Marcet visita la Sala de Cinema de la UAB

Carlos Marqués-Marcert

Dimarts 17 d’abril es projectarà la pel·lícula Tierra Firme (Anchor and Hope, 2017) del director Carlos Marqués-Marcet a la Sala de Cinema de la UAB. Seguidament hi haurà un col·loqui amb el director i els professors Elisabet Cabeza i Ludovico Longhi. 

11/04/2018

El dimarts dia 17 d’abril a les 10h, es projectarà la pel·lícula Tierra Firme (Anchor and Hope, 2017). El film, dirigit per Carlos Marqués-Marcet, compta amb els actors Oona Chaplin, Natalia Tena i David Verdaguer. Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb el director i els professors de la Facultat de Ciències de la Comunicació Elisabet Cabeza i Ludovico Longhi. 
 
El film tracta sobre l’Eva, de 38 anys, que tem que el seu rellotge biològic estigui a punt de parar-se per sempre més. Tot i això, la seva xicota Kat no vol un fill, perquè creu que alteraria la vida que tenen en un vaixell als canals de Londres. La situació canvia quan en Roger arriba de visita des de Barcelona. On abans hi veia el millor amic de la seva parella, l’Eva hi veurà un donant potencial. La Kat se sorprèn de saber que a ell l’atrau la idea de ser pare, i aviat veurà que haurà d’acceptar el desig d’Eva per por que la relació s’espatlli. El film ha estat part de la Secció Oficial del Festival de Sevilla, va rebre la nominació de Millor Comèdia als Premis Feroz i va guanyar els Premis Gaudí com a Millor Comèdia en Llengua No Catalana i Millor Actor per David Verdaguer. 

 


País: Espanya / Any: 2017 / Duració: 106 minuts / Gènere: Comèdia dramàtica / Idioma: Castellà i anglès subtitulat al castellà
 
Carlos Marqués-Marcet (Barcelona 1983) és director i editor. És especialment conegut per The Yellow Ribbon (2012) i 10.000 km (2014), on ja va treballar amb David Verdaguer i Natalia Tena. Aquesta, va ser nominada als Premis del Cine Europeo com a European Discovery – Millor Òpera Prima. També va rebre tres nominacions als Premis Goya, i va guanyar com a Millor Director Novell. Al Festival de Málaga va rebre 5 premis, entre ells el de Millor Pel·lícula, Director i Actriu. Al festival SXSW d’Austin va rebre els premis de Millor Actor i Millor Actriu i als Platino va ser nominada com a Millor Opera Prima. Finalment, va guanyar 5 Premis Gaudí, incloent Millor Pel•lícula en Llengua No Catalana. 
 
Marqués-Marcet va estudiar Comunicació Audiovisual a la UPF i un màster de Belles Arts en la Direcció Audiovisual a la Facultat de Cine i Televisió de la UCLA, gràcies a una beca de La Fundació la Caixa.
 
Entre els premis que ha obtingut al llarg de la seva carrera hi ha el Premi Nacional de les Arts INJUVE, el DGA Student Awart de l’Associació de Directors dels Estats Units, i el premi John Frankenheimer. És membre fundador de la productora espanyola establerta a Los Angeles La Panda Productions.
 
 
INFORMACIÓ GENERAL
 
Situació: Plaça Cívica, Campus de Bellaterra.
Capacitat: 190 persones.
Entrada gratuïta limitada a l'aforament de la sala.
La taquilla s'obre mitja hora abans de començar cada projecció.
No es reserven localitats i només s'entrega una entrada per persona.
 
Cultura en Viu
Edifici L'Àgora (Plaça Cívica)
Telèfon: 93 581 10 21
cultura.enviu@uab.cat
www.uab.cat/cultura
 

 

Notícies relacionades

Enquestes d'avaluació docent

Enquestes d'avaluació del segon semestre

Ja estan en marxa les enquestes d'avaluació del segon semestre del curs 2018-2019 corresponents a l’actuació docent del professorat i a les assignatures / mòduls. Ambdues es poden respondre del 6 de maig al 7 de juny de 2019. Llegir més

Totes les notícies