Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes

Conferències sobre "Presa de decisions mitjançant simulació" i "Digital Twins"

17 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El proper dilluns 23 i dimarts 24 d'octubre, el Dr. Miguel Mújica, professor i investigador de l'Acadèmia d'Aviació de la Universitat de Ciències Aplicades d'Amsterdam als Països Baixos, impartirà dues conferències al Campus Sabadell de la UAB.

Mujica1

El doctor Miguel Mújica Mota és professor associat i investigador sènior de l'Acadèmia d'Aviació de la Universitat de Ciències Aplicades d'Amsterdam als Països Baixos.

Va estar subdirector dels estudis d'aviació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un doctorat i un màster en informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona, i un doctorat i màster en investigació operativa de la Universitat Nacional de Mèxic.

Va estar president d'EUROSIM (www.eurosim.info), la Federació de Societats de Simulació a Europa i president de la Societat Holandesa de Simulació del Benelux (www.DutchBSS.org).

En els últims anys ha fundat el Grup Internacional d'Aviació i Transport Multimodal amb científics vinguts de diferents àrees per fer front als problemes internacionals rellevants.

Ha participat en diversos projectes internacionals per a la indústria i projectes de recerca finançats per la Comissió Europea, el Banc Mundial o la indústria privada. El doctor Mújica Mota té un elevat nombre de publicacions.

Pàgina web: www.mmujicamota.com

 

Xerrada 1: Decision-making using Simulation

Centrada en els problemes de transport i com es pot utilitzar la simulació per abordar diversos problemes que altres tècniques fallen. Durant la xerrada es presetnaran diversos exemples de projectes de simulació d'èxit amb l'objectiu d'inspirar l'audiència en l'ús de la simulació en combinació amb altres tècniques com l'optimització o la ciència de dades.

Data: 23 d’octubre

Horari: de 09:30h a 11:30h

Lloc: UAB Campus Sabadell. Aula 20

 

Xerrada 2: Digital Twins

Presentació dels diferents elements dels bessons digitals i de com altres agents poden potenciar-ne el valor com les tècniques d'optimització o ML. Es parlarà d'una de les qüestions fonamentals sobre com determinar el nivell de granularitat requerit en el model de simulació que està al centre del DT entre altres aspectes, defectes i beneficis quan el DT s'aplica per a la presa de decisions industrials.

Data: 24 d’octubre

Horari: de 15:00h a 17:00h

Lloc: UAB Campus Sabadell. Aula 20

 

 

Dins de