Actualitat

Ajornament Acte Graduació 20-21

Ajornament Acte de Graduació 20-21

Atesa la situació epidemiològica actual i tenint prevista la celebració de l'Acte de Graduació 20-21 per l'inici d'aquest pròxim mes de febrer, Direcció ha pres la decisió d'ajornar l'esdeveniment.

Mesures finalització activitat docent primer semestre

Mesures per a la finalització de l'activitat docent del primer semestre

L'equip de direcció de l’Escola d'Enginyeria concreta les mesures de l’Equip de Govern de la UAB sobre la finalització del primer semestre. Per a la finalització del primer semestre l'activitat docent es manté presencial amb un aforament del 100% i extremant-ne les mesures de protecció.

Repte Experimenta

La UAB s'alia amb la URV pel programa vocacional Repte Experimenta

Aliança entre la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Ciències del Mar del CSIC per a exportar per primera vegada a Barcelona el programa formatiu Repte Experimenta per despertar vocacions científiques, potenciant l’experimentació científica a les aules d’escoles i instituts .

Recuperació del web del centre

El web de l'Escola torna a estar operatiu

El 16 de desembre s’ha recuperat el web institucional de l'Escola. A partir d’ara totes les comunicacions retornen a aquest canal. A continuació podeu consultar totes les informacions que es van publicar en el web d’emergència.

Més informació UAB