Actualitat

Estudis d'Inteligència Artificial

La UAB oferirà un títol en intel·ligència artificial el proper curs 2021-2022

La UAB oferirà els nous Estudis en Intel·ligència Artificial/Artificial Intelligence el proper curs 2021-2022 amb el suport de la Generalitat en el marc de l'estratègia Catalonia.AI. Es tracta d'uns innovadors estudis transversals que compten amb docents de diverses facultats i la implicació de centres de recerca de referència com el CVC o el IIIA-CSIC.

Víctor Pérez amb un telèfon a les mans

L'estudiant Víctor Pérez, distingit per Huawei per haver creat una novedosa app

L'estudiant d’Enginyeria Informàtica, Víctor Pérez Jiménez, ha guanyat -d'entre 180 estudiants espanyols- el programa Huawei Student Developers per l’aplicació mòbil que ha creat anomenada Clover, un assistent que recorda i precisa a l'usuari els tractaments mèdics que ha de prendre. El software es llançarà a escala internacional.

Eleccions Claustre 2021

Convocades les eleccions al Claustre de la UAB

Les eleccions al Claustre de la UAB es desenvoluparan pel sistema de votació electrònica els dies 17 i 18 de març de 2021. En aquestes eleccions, es renoven tots el membres electes representants dels quatre sectors electorals.

Operari instal·lant el dispositiu en una canalització / operario instalando el dispositivo

Desenvolupen un nou sistema per gestionar infraestructures subterrànies

Investigadors del CIMITEC de la UAB han col·laborat amb l’empresa terrassenca Chatu Tech per desenvolupar un sistema de detecció de canalitzacions que redueix el temps i els costos d’una obra. El sistema evita possibles accidents per trencaments de les canalitzacions, entre d'altres avantatges.

Twitter

Agenda

Veure tota l'agenda

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina