Actualitat

rnau Camprubí, cinquè en el concurs Atmira Pharma Visualization

Arnau Camprubí, cinquè en el concurs Atmira Pharma Visualization

L'alumne de quart curs del Grau en Enginyeria de Dades de la UAB Arnau Camprubí ha quedat en la cinquena posició del concurs Atmira Pharma Visualization. L'esdeveniment està organitzat per Cajamar University Hack 2022 i està dirigit als alumnes dels millors centres formatius de data science d'Espanya.

Presentación Digital Talent Overview 2022

Presentació de la Digital Talent Overview 2022

Consisteix en un informe anual que recull l'evolució de la bretxa de talent digital a Europa, Catalunya i Barcelona.. A la sessió es descobrirà, de la mà de representants i líders de l'ecosistema digital, com la tecnologia està avançant i requereix de nou talent digital.

Avisos de la Gestió Acadèmica

Avaluació curricular mitjaçant compensació

[29/06/2022]

L'avaluació curricular mitjançant compensació consisteix en la compensació de qualificacions entre assignatures d'una titulació de grau.

Consulteu-ne els requisits.

Demaneu-la per sol·licitud genèrica del dia 8 al 22 de juliol de 2022.

Canvi d'estudis universitaris espanyols

[16/06/2022]

Al següent enllaç del web trobareu la resolució sobre els canvis d'estudis universitaris espanyols de l'Escola d'Enginyeria. Als alumnes admesos us enviarem un mail amb els reconeixements i els passos a seguir.

Canvi estudis estrangers 22-23

[16/06/2022]

Al següent enllaç. trobareu la resolució sobre els canvis d'estudis universitaris estrangers de l'Escola d'Enginyeria. Als alumnes admesos us enviarem un mail amb els reconeixements i els passos a seguir.

Veure avisos anteriors

Twitter

Agenda

Veure tota l'agenda

Més informació UAB