Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut

Un projecte dirigit per la Dra. Roser Nadal ha rebut finançament de La Marató de TV3

08 nov. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Grup Laboratori Humà de l’Institut de Neurociències ha rebut finançament per dur a terme un projecte de La Marató de TV3 titulat “Psychopathic-traits and prosociality in a community sample of children: A longitudinal study of biological, emotional and psychopathological correlates"

 

El projecte està coordinat per la Dra Roser Nadal, membre del nostre Departament a la Unitat de Psicobiologia. En el projecte hi participa també el Dr Albert Bonillo del nostre Departament (Unitat de Metodologia de les Ciències del Comportament). Altres investigadores i investigadors de l’Institut de Neurociències que hi participen són: Dra Beatriz Molinuevo, Dr Rafael Torrubia, Dra Silvia Fuentes, Dra Anastasya Ivanova, Dr Antonio Armario i Dr Humberto Gagliano.

La proposta compta també amb la col·laboració de la Dra Iris Pérez, de l’Hospital Universitari Parc Taulí. Aquest estudi té un interès preventiu en població comunitària i pretén contribuir a millorar el benestar socioemocional dels nostres infants i la convivència escolar.  Roser Nadal és professora a la Facultat de Psicologia, membre del grup SGR “Neurobiologia de l’estrès i vulnerabilitat a la Psicopatologia” i forma part de la xarxa CIBERSAM i del TECSAM. Altres membres del grup Laboratori Humà pertanyen al grup SGR “Models animals i humans en trastorns mentals.

Dins de