Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Geografia

Presentació pública del Projecte Troncal del Màster en Estudis Territorials i Planejament

28 gen. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Presentació pública del projecte troncal del Màster en Estudis Territorials i Planejament (2023-2024): Mobilitat activa en entorns metropolitans. Bases per al planejament i gestió de la mobilitat activa a la Ribera Baixa.

 

presentació metip

Dimarts 23 de gener es van presentar els resultats del projecte a la sala de Graus de la facultat en un acte inaugurat pel director del Departament de Geografia i Coordinador del projecte troncal Àngel Cebollada, que va comptar amb la presència de l'Adrián Ferrabdis, professor de Geografia de la Universitat de València  i Director de la Càtedra Ciutat de Cullera.

L’alumnat del màster va exposar els projectes que inclouen la diagnosi i elaboració de propostes per a la mobilitat sostenible a la Ribera Baixa, un territori que és la porta sud de l’Àrea Metropolitana de València i el punt de contacte amb l’àmbit litoral – turístic valència i amb espais de gran interès natural (parc natural de l’Albufera). Aquesta exposició ha anat seguida de la participació de representats de les entitats implicades i del públic assistent.

Des del Departament de Geografia felicitem la feina acadèmica-professional que ha dut a terme l'alumnat del màster i agraïm a tots els participants: alumnat, professorat, i entitats col·laboradores la seva participació i implicació en aquest projecte.

Els pòsters amb els resultats del projecte estaran exposats fins al dia 30 de gener al passadís d'accés a l'auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres. 

 

Dins de