Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Geografia

Presentació pública del Projecte Troncal del Màster en Estudis Territorials i Planejament

25 gen. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Presentació pública del projecte troncal del Màster en Estudis Territorials i Planejament (2022-2023): Mobilitat activa en entorns metropolitans. Anàlisi i planejament per a la política integral de la bicicleta.

 

presentació metip

Dimarts 24 de gener s’han presentat els resultats del projecte a la sala de Graus de la facultat en un acte inaugurat per la degana de la facultat de Filosofia i Lletres Margarita Freixas, la directora del departament de Geografia Anna Badia i el director del projecte Àngel Cebollada.

L’alumnat del màster ha exposat els projectes i propostes que han elaborat al voltant de la xarxa ciclable, aparcaments per a bicicletes i serveis compartits, la logística de la bicicleta, formació i capacitació, governança, i comunicació. Aquesta exposició ha anat seguida de la participació de representats de les entitats implicades i del públic assistent.

Ha conclòs l’acte el coordinador de màster Jordi Nadal amb un resum de les aportacions fetes per l’alumnat, felicitant la feina acadèmico-professional que han dut a terme i agraint a tots els presents la seva participació i implicació en aquest projecte que es desenvolupa sota el paraigua de l’ensenyament per reptes.

Els pòsters amb els resultats del projecte estaran exposats fins al dia 30 de gener al vestíbul de la Facultat de Filosofia i Lletres. 

 

Dins de